• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Stigao "panter" iz Gane

Jedan od tridesetak najtalentovanijih mladih fudbalera na svijetu, Sadik Adams iz Gane stigao je u četvrtak u Vojvodinu.

 VOJVODINA: Stigao "panter" iz Gane Izvor: MONDO

Adams je član mlade reprezentacije Gane, a u Vojvodinu je stigao na preporuku selektora A reprezentacije te zemlje Milovana Rajevca, bivšeg igrača i trenera "lala".

"Došao sam u Novi Sad sa neskrivenom željom da tu i ostanem i potpišem višegodišnji ugovor. Putem Interneta sam se informisao o Vojvodini i sznao da je riječ o specifičnom klubu, kao i to da se u Srbiji igra dobar fudbal. Impresioniran sam onim što sam do sada vidio (Sportski centar 'Vujadin Boškov') i sigurno je da ću ovdje provesti nedjelju, dve...", rekao je mladi napadač po dolasku u Novi Sad.

Adams je igrač Atletiko Madrida, u kojem nije dobio pravu šansu, a španski mediji kritikovali su upravu kluba iz glavnog grada Španije što dopušta mladom Afrikancu da napusti sredinu. List "Marka" je bila najoštrija i objavila je naslov: "U Atletiku ludi, puštaju igrača u Srbiju".

To je razbjesnilo čelnike Atletika koji su uzvratili da vrlo dobro znaju gdje puštaju igrača, da se u Srbiji igra dobar fudbal i da je uostalom Srbija među prvim evropskim reprezentacijama koja se plasirala na Mundijal u Južnoj Africi.

Adams će u petak imati obavezne ljekarske preglede, a potom ga očekuju novi razgovori sa predsjednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem.

(MONDO, foto: www.fcvojvodina.co.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC