• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve spremno za kotorvaroški turnir u malom fudbalu

Autor mondo.ba

U organizaciji opštine Kotor Varoš i Centra za kulturu,sport i informisanje od 14. do 23. juna biće održan 49. tradicionalni turnir u malomfudbalu „Kotor Varoš 2016“.

 Kotor Varoš mali fudbal 2016. Izvor: Nemanja.Babic/MONDO
...
Izvor: Nemanja.Babic/MONDO

  U organizaciji opštine Kotor Varoš i Centra za kulturu, sport i informisanje od 14. do 23. juna biće održan 49. tradicionalni turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“, koji će okupiti veliki broj timova iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Doboja, Kneževa, Teslića i Kotor Varoša.

Sve utakmice biće odigrane na uređenom igralištu pored Radničkog univerziteta. Prijave se primaju do nedjelje (12. juni), a dan kasnije biće obavljeno izvlačenje grupa u kategorijama: seniori, pioniri, predpioniri i preduzeća (firme). Ukupno se u ove četiri kategorije očekuje učešće oko 40 ekipa.

 „Uključivanjem preduzeća i javnih ustanova sa područja opštine Kotor Varoš želimo da podstaknemo radnike na rekreaciju i bavljenje sportom, a oni bi doprinijeli masovnosti turnira“, istakao je predsjednik Organizacionog odbora turnira Slobodan Petrović.

Utakmice će suditi delegirane sudije PFS Banja Luka, a broj ekipa u seniorskom dijelu turnira je ograničen (16).

„I ove godine turnir su podržali brojni privredni subjekti sa područja opštine, a jedan dio sredstava je namijenjen za liječenje našeg sugrađanina Stefana Majstorovića“, rekao je Petrović.

Za najuspješnije pojedince i ekipe su obezbijeđene vrijedne robne i novčane nagrade, a ukupni nagradni fond turnira je 3.000 KM. Svako veče biće organizovana i nagradna igra za gledaoce. Generalni pokrovitelj turnira je Kvimpeks, dok je tržni centar Tropik zlatni sponzor kotorvaroškog „Sportskog ljeta“. Medijski pokrovitelji turnira su ATV, Glas Srpske i portal www.mondo.ba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC