• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smiljanić: Odlazim iz Espanjola

Nekada kapiten Partizana i mlade reprezentacije Srbije, Milan Lola Smiljanić ove godine je "potonuo" u španskom fudbalskom vrtlogu.

 Smiljanić: Odlazim iz Espanjola Izvor: MONDO

Doveden u Espanjol kao veliko pojačanje, ljeta 2007, u prvoj sezoni bio je takoreći standardan, u drugoj je igrao znatno manje, a u trećoj, aktuelnoj sezoni - nikako, pošto ga klub nije uvrstio na spisak licenciranih igrača.

"Situacija u Espanjolu za mene nije baš blistava. Ne igram ovih šest mjeseci, nemam ni pravo, pa mislim da ću ubrzo pronaći novu sredinu. Nekoliko klubova je u opticaju".

Alarmantna je činjenica da su fudbalera takvog potencijala zaboravili i srpski mediji (osim tabloida, koji se bave događajima "van terena"), pa ga se odjednom sjetili kada je doveo Ivana De la Penju na terapiju kod famozne doktorke Marijane Kovačević.

"Volio bih da ostanem u Španiji, ali će to biti dosta teško poslije ovog perioda neigranja. Teško je opstati u španskoj ligi, naši igrači se ovdje slabo snalaze... Dakle, mislim da ću promijeniti zemlju, ali nikada se ne zna. Sačekajmo januar i prelazni rok", rekao je Smiljanić, koji je iz Barselone doputovao u obližnji Tuluz, da gleda crno-bijele u meču Lige Evrope sa francuskim timom.

"Tuluz je zasluženo pobijedio, iako Partizan nije odigrao toliko loše, kao u nekim prethodnim utakmicama. Partizan sada treba da se okrene prvenstvu, što je i normalno, jer se znalo da u Ligi Evrope više nema šansi da prođe dalje".

Iako više ne igra za Espanjol, Lola je "naučio da ne voli" gradskog rivala Barselonu i uvjeren je da će Real Madrid ove sezone osvojiti Primeru.

"Izgubili su derbi na Nou Kampu, ali su imali dosta šansi i pokazali da su stvarno dobra ekipa. Žao mi je što je Barsa pobijedila Real, ali bar je Partizan tog dana bio bolji od Zvezde", zaključio je Smiljanić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC