• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar se seli u Pariz za...

Autor mondo.rs

... Zavrteće vam se u glavi - 155 miliona funti, a tu je i plata od 50 miliona evra. Navodno su se fudbaler i PSŽ dogovorili i Brazilac bi sledećeg leta trebalo bi da se realizuje transfer.


Odlazi Zlatan Ibrahimović i Pari Sen Žermen mora hitno da pronađe adekvatnu zamenu.

Da li su "sveci" uopšte sposobni za tako nešto? Novac nije problem i on definitivno ima vrlo važnu, ako ne i glavnu ulogu. Dakle, jesu!

Želja Parižana je Nejmar, ali prema informacijama koje stižu iz Brazila i Španije, klub sa "Parka prinčeva" moraće da sačeka još najmanje godinu dana. Sve drugo, prema pisanju medija, je već završeno.

Navijače i vlasnike PSŽ-a raduje to što Najmar, ipak, želi da dođe u Pariz, gde bi mu saigrači bili sunarodnici David Luiz, Markinjos, Tijago Silva, Lukas Mura i Maksvel. Fudbaler Barselone smatra da bi u Parizu imao mnogo bolje uslove da postane najbolji na svetu, jer bi od početka bio prva zvezda tima i ne bi morao, kao što je to slučaj u sadašnjem klubu, da se takmiči sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom.

Ukratko, Nejmar bi u Pari Sen Žermenu imao potpunu slobodu za razliku od one koju ima u Barseloni.

Prema nepotvrđenim informacijama Nejmar i PSŽ su već postigli dogovor i on bi u novi klub trebalo da se preseli na kraju sezone koja još nije počela, odnosno leta 2017. Navodno je dogovorena i suma od 50 miliona evra, od kojih bi 40 dobio odmah.

Barselona ima ugovor sa 24-godišnjim Nejmarom do 2018. godine, ali je PSŽ spreman da plate obeštećenje od 155 miliona funtui kako bi dobio igrača.

Biće zanimljivo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC