• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP 2010: Nijemci srećni zbog žrijeba

Selektor reprezentacije Njemačke, Joakim Lev bio je optimista uoči žrijeba i poručio je svima da njegov tim dolazi u Južnu Afriku po trofej!

 SP 2010: Nijemci srećni zbog žrijeba Izvor: MONDO

"Dolazimo na Mundijal da stignemo do kraja! Kada stignemo do finala želimo da budemo pobjednici, želimo četvrtu titulu šampiona svijeta", poručio je 49-godišnji Lev.

On je dodao da su velika takmičenja prilika da se ispiše istorija. "To je velika prilika za sve fudbalere da zasijaju prd očima cijelog svijeta", rekao je Lev.

"Srbija je tehnički veoma dobra ekipa što je i dokazala u kvalifikacijama u kojima je bila ispred Francuske. Gana spada među najbolje afričke ekipe, uz Obalu Slonovače i Alžir", ocijenio je Lev, čiji je tim na prethodnom Mundijalu osvojio bronzanu medalju, a prošle godine i titulu evropskog vicešampiona.

Njemačka je na Kupu konfederacija 2005. sa tijesnih 4:3 pobijedila Australiju koja će joj biti prvi protivnik na Mundijalu u Južnoj Africi.

"Imali smo velikih poteškoća tada. A vrlo je važno da pobijedimo na prvom meču i steknemo samopouzdanje pred preostale dvije utakmice", naveo je Lev.

Legende njemačkog fudbala Štefan Efenberg i Andreas Breme bili su srećni poslije žrijeba.

"Njemačka mora da bude prva u grupi. Protiv Australije moramo da osvojima sva tri boda, a to je apsolutno izvodljivo i protiv Gane, odnosno Srbije", smatra Štefan Efenberg.

Andreas Breme takođe smatra da "panceri" neće imati težak zadatak u grupi D.

"Njemačka ima lijepu priliku u grupi D. Gana je inetersantan protivnik, Australija i Srbija su lakši rivali. Moramo da prođemo dalje".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC