• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Srbija ima realne šanse

Goran Stevanović ocijenio da je grupa D na Svjetskom prvenstvu, izjednačena i da "orlovi" imaju realne šanse za drugu fazu.

 Stevanović: Srbija ima realne šanse Izvor: MONDO

Trener Partizana smatra da je grupa D, u kojoj će Srbija igrati sa Njemačkom, Australijom i Ganom na Mundijalu, izjednačena i da "orlovi" imaju realne šanse da izbore plasman u narednu rundu takmičenja.

"Iz mog iskustva sa prethodnog šampionata u Njemačkoj, kada smo bili u takozvanoj "grupi smrti", smatram da je ovo izjednačena grupa. Vjerujem da između Njemačke, Srbije i Gane treba tražiti dvije ekipe koje će se plasirati u drugi krug", izjavio je Stevanović.

On je podsjetio da je Gana pod vođstvom trenera Ratomira Dujkovića prije četiri godine u Njemačkoj igrala izvanredno, a da je sada predvodi nekadašnji trener Vojvodine Milovan Rajevac. Pod njegovim vođstvom Gana ponovo ima veoma značajnu ulogu u afričkom i svjetskom fudbalu.

Po mišljenju Stevanovića, najteža je grupa G, u kojoj se nalaze Brazil, Sjeverna Koreja, Obala Slonovače i Portugalija, a da su najviše sreće imali Španija, koja je nosilac u H grupi, i Italija, nosilac grupe F. U grupi sa Španijom igraće Švajcarska, Honduras i Čile, dok će Italijani za protivnike imati Paragvaj, Novi Zeland i Slovačku.

"Sve ostale grupe su veoma izjednačene i svako će tražiti šansu da se nađe među dvije prvoplasirane ekipe. Moram ovdje da izdvojim Englesku, koja je čini mi se dobila idealnu grupu, jer su joj SAD, Alžir i Slovenija - protivnici po mjeri", zaključio je Stevanović.

(Tanjug, foto: MN Pres)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC