• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dunga: Još Mundijal i odoh ja...

"Čak ni eventualno osvajanje titule neće promijeniti moje mišljenje niti činjenica da je Brazil domaćin narednog SP", kaže selektor Brazila.

 Dunga: Još Mundijal i odoh ja... Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Karlos Dunga izjavio je da će napustiti kormilo nacionalnog tima poslije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi naredne godine, bez obzira na rezultat.

"Čak ni eventualno osvajanje titule neće promijeniti moje mišljenje. Znam da će Brazil biti domaćin narednog Svjetskog prvenstva, ali ni ta činjenica neće me pokolebati u odluci koju sam donio", rekao je Dunga i nastavio:

"Biti selektor reprezentacije Brazila jeste privilegija i ima puno prednosti, ali je ta uloga i vrlo zahtjevna. Pritisak je ogroman, a taj pritisak osjeća i moja porodica. Četiri selektorske godine bile su mi sasvim dovoljne. Naučio sam puno i još učim, ali došlo je vrijeme da karijeru nastavim na klupi nekog kluba", naglasio je Dunga.

Komentarišući žrijeb za SP i činjenicu da je on bio nemilosrdan prema Brazilcima, s obzirom da su u grupi sa Obalom Slonovače, Portugalom i Sjevernom Korejom, Dunga je rekao:

"Grupa G je dosta izbalansirana, ali nam odgovara. Činjenica da smo u teškoj grupi smanjiće euforiju i natjerati sve da apsolutno budu oprezni u svojim razmišljanjima, a pritom maksimalno motivisani pred svaku utakmicu",
zaključio je Dunga, bivši kapiten Brazil i osvajač Svjetskog prvenstva 1994. godine u SAD.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC