• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dosta mu je Čelsija, hoće nazad u Barsu

Autor mondo.rs

Španski internacionalac zažalio je što je napustio Kamp Nou,

Napadač Čelsija Pedro Rodrigez (29) zažalio je što je 2015. napustio Barselonu posle 11 godina i otišao u London. Sada, nakon loše sezone i na timskom i na ličnom planu, hteo bi nazad u Španiju.

"Nadam se da mogu da se vratim u Barselonu, iako će to biti teško. Već sam o tome razgovarao sa predsednikom Bartomeuom, kada smo se sreli na finalu Kupa Kralja. Pričao sam i sa svima koji bi me vratili tamo", rekao je Pedro.

Reprezentativac Španije, koga tek očekuju sastanci sa Antonijom Konteom, novim menadžerom "plavaca", ponovo oseća snažnu želju da nastupa isključivo za "Blaugranu".

"Komplikovano je, ali uvek sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Barseloni. Bez obzira na sve, znam da je teško, jer su godine prošle, a klub ima najbolje igrače na svetu. Barsa je zahtevan klub i povratak ne bi bio jednostavan. Ali, ne bih isključio tu mogućnost".

Pedro je trenutno sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.


Pedro je prošle godine prvi put napustio Barselonu posle osvajanja pet titula i tri trofeja Lige šampiona. Sa Čelsijem je na startu takmičarske 2016/17 potpisao ugovor koji ističe za tri sezone.

"Proveo sam 11 ili 12 godina u Barseloni, porodica mi je iz tog kraja i stekao sam tamo mnogo prijatelja. Navijači me vole, osećao sam se veoma značajnim u toj sredini i uvek je teško napustiti klub o kojem sanjate. Međutim, već sam objasnio da sam morao da preduzmem takav korak, zato što nije bilo realnih izgleda da ću igrati".



U dresu Čelsija, tokom izuzetno loše sezone, Pedro jeste često bio na terenu, odigrao je 38 utakmica i postigao osam golova, ali je opšta ocena bila izuzetno loša, jer je ekipa završila sezonu tek na desetom mestu tabele. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC