• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" u Engleskoj glume "zmajčeke"?

Reprezentacija BiH mogla bi na proljeće da odigra prijateljski meč sa Engleskom, kako bi im na pripremama za Mundijal odglumili Slovence!

 "Zmajevi" u Engleskoj glume "zmajčeke"? Izvor: MONDO

Prema pisanju "Oslobođenja", tim Fabija Kapela vjerovatno će tražiti nekog sličnog Slovencima, s kojima su grupi na Mundijalu u Južnoj Africi, a obzirom da su u kvalifikacijama dva puta igrali sa Hrvatskom, a Srbija je izborila plasman, logičan izbor su Ćirini "zmajevi", što je potvrdio i vd genseka FS BiH Munib Ušanović.

"Nakon izvlačenja grupa, sada su samo sekunde u pitanju. Prijateljske utakmice biće najvažniji dio priprema reprezentacijama koje su se plasirale na SP i mi tu tražimo svoju šansu", rekao je Ušanović sarajevskom listu.

"Zmajevi" bi eventualni meč sa Englezima odigrali u gostima, a selektor Miroslav Blažević potvrdio je Ušanoviću da će lično stupiti u kontakt sa Kapelom i ponuditi mu prijateljsku utakmicu.


Pored "Gordog Albiona", takođe postoji mogućnost da prijateljski meč protiv BiH zatraže i Alžir i selekcija SAD, obzirom na to da se i oni nalaze u grupi sa Slovenijom.

Ušanović je naglasio da je jedna od opcija i reprezentacija Holandije.

"Protiv Holanđana nismo nikada igrali, a dobili smo uvjeravanja od njihovog Saveza da ćemo pronaći termin nakon kvalifikacija".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC