• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

  Izvor: MONDO

Bivši fudbaler madridskog Reala i reprezentacije Španije Fernando Jero ocijenio je da bi tim Srbije mogao da napravi odličan rezultat na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a slično mišljenje iznio je i selektor Portugalije Karlos Keiroš.

" Imate Radomira Antića, velikog trenera za selektora. On je na pravi način uspio da iskoristi sav talenat koji su srpski fudbaleri uvijek posjedovali. Vjerujem da ćete napraviti zapažen rezultat",  rekao je Jero za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Jero se osvrnuo i na igrački kadar Srbije i posebno istakao kvalitet Vidića i Nikole Žigića, koga je izdvojio uprkos tome što 2,02 metara visoki napadač ne igra standardno u španskoj Valensiji.

" Imate Vidića u odbrani, jednog od najboljih defanzivaca Evrope i svijeta, nekoliko odličnih veznih igrača i u napadu Žigića, koji je velika opasnost za svaku odbranu. Teško je čuvati takve igrače, on je vaš veliki adut",  ocijenio je Jero, dok je Keiroš istakao da je Srbija već u kvalifikacijama pokazala svoj kvalitet, pošto je zauzela prvo mjesto, ispred Francuske.

" Zar treba i ja da vas hvalim? To je najbolji pokazatelj vaše snage",- kazao je nasmijani Keiroš, ali i istakao da do početka Mundijala može mnogo toga da se promijeni.

" Najbitnije da igrači u Južnu Afriku dođu maksimalno spremni",  rekao je Keiroš čiji će Portugal igrati u po mnogima najtežoj grupi Mundijala sa Brazilom, Obalom Slovače i Sjevernom Korejom, dok će Srbija za protivnika imati Njemačku, Australiju i Ganu.

" Žrijeb nije toliko bitan... Volio bih da i mi i vi prođemo grupu, pa da se sretnemo u nekoj kasnijoj fazi. Naravno zbog velikog prijateljstva i poštovanja koje imam prema Nemanji Vidiću", dodao je selektor Portugalije. (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC