• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolimor: Stivene, šta ćeš više u Liverpulu?

"Siguran sam da bi Džerard imao više uspjeha da je igrao u Čelsiju", napisao je u svojoj kolumni nekadašnji napadač Liverpula, Sten Kolimor.

 Kolimor: Stivene, šta ćeš više u Liverpulu?  Izvor: MONDO

Nekadašnji napadač engleskog premijerligaša Liverpula Sten Kolimor javno je pozvao kapitena tima sa "Enfild Rouda" Stivena Džerarda da što prije napusti taj klub.

U kolumni koju piše za "Miror" Kolimor podsjeća da su najveći evropski klubovi zainteresovani za Džerarda i da on uporno odbija njihove pozive.

"Vrijeme je da Stiven zabvoravi na lojalnost Liverpulu. On je izvanredan igrač i treba da pređe u klub u kome može da osvoji mnogo više trofeja", istakao je Kolimor.

On je naglasio da je Džerard jedan od najdominantnijih igrača engleskog fudbala u posljednjoj deceniji i da je mogao da ima mnogo više titula da je igrao u nekom drugom klubu.

"Siguran sam da bi imao više uspjeha da je igrao u Čelsiju. Nevjerovanto će biti ukoliko igrač njegovog kalibra završi karijeru bez osvojene titule šampiona Engleske", naveo je Kolimor.

Ostrvski emdiji podsjećaju da su za kapitena Liverpula veoma zainteresovani Čelsi, Real Madrid, Barselona, Inter i Milan. Džerard je 2005. godine već bio dogovorio sve oko prelaska u Čelsi, koji je tada vodio Žoze Murinjo, ali je u posljednji čas odustao i potpisao novi ugovor sa Liverpulom.

Navijači petostrukog šampiona Evrope, Liverpula, u anketi izabrali su Stivena Džerarda za drugog najboljeg igrača svog kluba u istoriji, iza Kenija Dalgliša, koji je u periodu od 1977. do 1990. godine odigrao 355 utakmica za "redse" i postigao 118 golova.

Džerard, koji je za prvi tim debitovao 1988. godine, omiljeniji je među navijačima od Jana Raša (1980-1996), Robija Faulera (1993-2007), Džona Barnsa (1987-1997), Bilija Lidela (1938-1960), Džejmija Karagera (1996-danas), Kevina Kigena (1971-1977), Grema Sounesa (1978-1984), Emlina Hjuza (1967-1979)...

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC