• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Ne damo Pižona!

Poslije predsjednika Zvezde Vladana Lukića i kapiten prvog tima Nikola Lazetić osjetio potrebu da brani trenera Pižona od medija.

 Lazetić: Ne damo Pižona! Izvor: MONDO

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nikola Lazetić stao je u odbranu trenera Vladimira Petrovića-Pižona, koga, doduše niko u klubu ne smjenjuje, ali su se u medijima tokom vikenda provlačile takve glasine.

"Mnogo sam se iznervirao kad sam vidio naslove u pojedinim medijima i tekstove koji su zaista za mene smiješni. Vladimir Petrović je zajedno sa nama igračima i upravom kluba najzaslužniji što Crvena zvezda poslije dvije godine zauzima prvo mjesto na tabeli i ima ekipu koja na svakom meču gine za dres i pobjedu. Ono što ima Crvena zvezda nema niko u Srbiji. Sloga, disciplina i borbenost su detalji koji nas odvajaju od svih ostalih. Igrači su kao jedan u svlačionici, bez obzira na godine, iskustvo, visinu ugovora ili minutažu. To je zasluga Vladimira Petrovića i to niko ne može da nam oduzme", izjavio je Lazetić za klupski sajt.

Kapiten Zvezde podsjetio je kako je klub izgledao na kraju prošle sezone i kakva je atmosfera sada.

"Neka se svi sjete kakve su bile prognoze i koji je cilj bio. Ne samo da smo na Zvezdinom putu nego smo i prevazišli sami sebe. Zajedno sa Pižonom i upravom kluba smo uradili ono što niko nije očekivao, ono što čak nije ni obećavano. Prošle godine smo imali kvalitetniji tim, bilo je i lijepog fudbala na nekim mečevima, ali smo na kraju imali 20 bodova manje. Činjenica je da je ove sezone bilo i dobrih i loših igara, ali rezultati su tu, kao i bodovi", ističe Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC