• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi pijančili uoči meča sa Slovenijom!?

Novi skandal u Rusiji - državni mediji tvrde da su se reprezentativci opijali uoči prve utakmice baraža protiv Slovenije. Fudbaleri demantuju.

 Rusi pijančili uoči meča sa Slovenijom!? Izvor: MONDO

Fudbalska federacija Rusije pokrenula je istragu povodom tvrdnji medija da su neki reprezentativci veče uoči prve utakmice baraža za odlazak na SP protiv Slovenije proveli u jednom baru.

U saopštenju nacionalnog saveza navodi se da će biti sprovedena interna istraga, kao i da će biti zatraženo dodatno objašnjenje od novinara državne televizije, koji su objavili tu vijest.

U emisiji Kanala jedan, pojavili su se zaposleni u moskovskom hotelu "Merion", gdje su bili smješteni reprezentativci Rusije, koji su tvrdili da su neki igrači veče uoči utakmice protiv Slovenije sjedili u baru do pet sati ujutro uz piće i cigarete.

Rusija je u prvoj utakmici baraža pobijedila 2:1, ali je u revanšu u Mariboru izgubila 1:0 i nije se plasirala na Mundijal.

Povodom ove afere u javnosti se digla velika prašina, a istragu dok se ne utvrdi puna istina zatražilo je čak i nekoliko članova nacionalnog parlamenta.

Svi reprezentatici Rusije demantovali su optužbe, a braća Vasilij i Aleksej Berezucki su čak najavli tužbu protiv Kanala jedan.

Selektor "zborne komande" Gus Hidink rekao je da vjeruje svojim igračima i insistirao da se sprovede puna istraga.

"Kanal jedan je izuzetno cijenjen u Rusiji i ne bi trebalo da iznosi u javnost glasine. Za takve optužbe morate imati čvrste i nedvosmislene dokaze", rekao je Hidink.

On je dodao da je na početku njegovog selektorskog mandata u Rusiji bilo manjih incidenata u timu.

"Odmah sam reagovao i upozorio igrače da će snositi posljedice i nakon toga sve je bilo u redu. Za sada nemam razloga da sumnjam u moje igrače", rekao je holandski stručnjak.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC