• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović za MONDO: I pješke u Partizan

Bez obzira na ishod predsjedničke trke, Saša Ilić i Miroslav Radović bi trebalo da se vrate u Humsku, koju će napustiti Moreira, Dijara, Gavrančić...

 Radović za MONDO: I pješke u Partizan Izvor: MONDO

U Humskoj 1 se zahuktava predsjednička trka, a 23. decembra znaće se da li će na čelu kluba ostati Dragan Đurić ili će ga naslijediti Savo Milošević.

Bez obzira na rasplet u vrhu kluba, jasno je da će ekipa doživjeti značajne promjene.

Ko god da bude predsjednik, vratiće u Partizan Sašu Ilića i Miroslava Radovića, tvrdi "Sportski Žurnal". Dugogodišnji kapiten crno-bijelih pod ugovorom je sa Salcburgom do narednog ljeta, ali s obzirom na to da trener austrijskog šampiona ne računa na njega, saradnja će biti raskinuta na zimu. Pred svaki prelazni rok Ilić se pominje kao pojačanje Partizana, a konačno je došao čas da se to i ostvari.



Radović je ljetos bio pred vratima Humske 1, ali od njegovog povratka nije bilo ništa, jer je Legija u posljednjem trenutku podigla cijenu.

"Moja želja da se vratim u Partizan nikada nije bila sporna",
poručio je Radović za MONDO.

"I ljetos sam želio da se vratim, ali je Legija u posljednji čas stopirala transfer", dodao je hitronogi krilni napadač, koji će u januaru proslaviti 26. rođendan.

Međutim, kaže da još nije razgovarao ni sa kim na temu promjene sredine.

"Vrijeme je da krenem dalje. Vjerujem da ću u januaru napustiti Varšavu",
zaključio je Miroslav Radović, koji se uželio trofeja, jer za tri sezone u Legiji nije osvojio titulu prvaka Poljske.

Miroslav Radović je od 2003. do 2006. igrao za prvi tim beogradskih crno-bijelih. Kod navijača je ostao upamćen po golu u Dnjepropetrovsku, kojim je Partizanu donio plasman u osminu finala Kupa UEFA, na proljeće 2005.

Takođe, Partizan bi trebalo da bude jači i za Adema Ljajića, čiji je transfer u Mančester junajted propao, a ko god da bude predsjednik neće ga prodati.

Ali, prodaće Lamina Dijaru i Moreiru ukoliko bude akekvatnih ponuda. U Humskoj 1 vlada uvjerenje da tamnoputi tandem ne pruža partije kakve se od njega očekuju, pa će obojica dobiti dozvolu da traže novu sredinu.

Izvijestan je i odlazak Gorana Gavrančića, kome ističe šestomjesečni ugovor, a nije nemoguće da tim napusti i reprezentativac Srbije Radosav Petrović, za koga se interesuju Španci. Na cijeni je i Ljubomir Fejsa, jedan od najboljih igrača Partizana u jesenjem dijelu sezone.

Neodlazak Ljajića u Mančester značajno je poremetio planove Partizana. Klupsku kasu je neophodno napuniti, a to je izvodljivo samo prodajom igrača. Odlaske je potrebno nadoknaditi, pa je sigurno da će na crno-bijeloj strani Topčiderskog brda biti vruća zima, čak i poslije predsjedničkih izbora.

(MONDO, foto zvanični sajt Legije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC