• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Mančesteru nedostaje 15 igrača!

Čak 13 su povrijeđeni i bolesni, Gigs je na odmoru, a De Let ima problem sa licencom pred meč sa Volfsburgom.

 LŠ: Mančesteru nedostaje 15 igrača! Izvor: MONDO

Mančester junajtedu je potreban bod na gostovanju Volfsburgu u utakmici posljednjeg, šestog kola, kako bi obezbijedio prvo mjesto u Grupe B Lige šampiona.

Međutim, Aleks Ferguson ne može da računa na čak 15 igrača. Rajanu Gigsu je omogućio da predahne, mladi Belgijanac Riči de Let ima problem sa licencom, a čak 13 fudbalera, među kojima je i Nemanja Vidić, je povrijeđeno ili bolesno.

Jedini iz "prve odbrane" koji je spreman da igra je Patris Evra. Zato nema dileme da će u zadnjoj linije biti Oliver Džil, sin izvršnog direktora kluba, Dejvida Džila. Isto važi i za Majkla Kerika, koji se u ulozi defanzivca oprobao u subotu protiv Vest Hema. Četvrti bi mogao da bude Daren Flečer ili možda Deron Gibson.

Na listi povrijeđenih i bolesnih defanzivaca su Nemanja Vidić, Rio Ferdinand, Ves Braun, Geri Nevil, Rafael, Fabio, Džon O'Šej i Džoni Evans. Tu su i napadači Vejn Runi, Dmitri Berbatov i Federiko Makeda.

Golman Edvin van der Sar ima problema sa koljenom, a pod znakom pitanja je i Oven Hargrivs.

Zbog svega, na spisku od 19 igrača, od kojih su čak 13 vezisti, spremnih za "lov na vukove" su anonimni fudbaleri Magnus Eikrem, Kameron Stjuart, Met Džejms i Oliver Norvud.

"To ne mijenja stvari. Uvijek igramo isto, bez obzira ko je u timu", istakao je iskusni Pol Skols.

Menadžeru Aleksu Fergusonu "puca" glava:

"U Volfsburgu su sigurno ohrabreni velikim brojem naših povrijeđenih igrača. Znam da ćemo možda biti drugi u grupi, ali ne vidim da to ima velike veze".

I CSKA BEZ STUBOVA ODBRANE



Još jedan tim iz Grupe B je na velikim mukama. CSKA se i dalje nada plasmanu u narednu rundu, ali da bi uopšte imao šansu za to, mora da pobijedi na gostovanju Bešiktašu, a da pritom Volfsburg ne bude bolji od Mančestera.

Međutim, zadatak "armejaca" je značajno otežan, jer će biti lišeni pomoći dvojice važnih defanzivaca - Sergeja Ignaševiča i Alekseja Berezuckog, koje je UEFA suspendovala zbog nepravilnosti oko dopinga.

Kao razlog se navodi administrativna greška klupskih ljekara poslije meča sa Mančester junajtedom 3. decembra, ali se ističe da se ne sumnja u korišćenje droge.

Grupa B: Bešiktaš - CSKA Moskva, Volfsburg - Mančester junajted.

TABELA: Mančester 10, Volfsburg 7, CSKA 7, Bešiktaš 4 boda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC