• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Kačar: Gojko ide, u januaru ili junu

Stric i menadžer Gojka Kačara nije demantovao da je Fiorentina zainteresovana za angažovanje fudbalera Herte. Cijena deset miliona.

 Milan Kačar: Gojko ide, u januaru ili junu Izvor: MONDO

Menadžer i stric fudbalera njemačke Herte Gojka Kačara, Milan Kačar rekao je da ne isključuje mogućnost da srpski fudbaler u zimskom prelaznom roku pređe u italijansku Fiorentinu.

"Za interesovanje Fiorentine čuo sam putem medija. Nemam nikakvih direktnih kontakata, ali nije isključeno da su predstavnici dva kluba razgovarali", rekao je Milan Kačar za ugledni italijanski sajt Tutomerkato.

On je ocijenio da bi čelnici Herte najradije zadržali Gojka Kačara, ali da im je potreban novac za kupovinu novih fudbalera u zimskom prelaznom roku.

"U principu, čini mi se da bi Herta najradije zadržala Gojka. Ipak, znam da žele da kupe neke nove igrače, pa će možda biti primorani da prodajom svojih fudbalera popune budžet", dodao je on.

Milan Kačar rekao je i da visina obeštećenja za Kačara iznosi oko deset miliona evra.

"Ne bih mnogo da pričam o ciframa, ali to je otprilike njegova vrijednost. Moguće je i da Gojko ode u junu sljedeće godine, pogotovo ako Herta ne izbori opstanak u Bundesligi", zaključio je Milan Kačar.

Poslije 15 odigranih kola, Herta zauzima posljednje mjesto na tabeli Bundeslige sa pet bodova, 12 manje od Nirnberga i Štutgarta.

Kačar je u Hertu došao u zimu prošle godine iz Vojvodine i do sada je za klub iz Berlina odigrao 53 utakmice i postigao devet golova.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC