• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Ferguson mi je obećao šansu!

"Neću tako lako da se odreknem šanse u Mančester junajtedu", rekao je Tošić za "Sportski žurnal".

 Tošić: Ferguson mi je obećao šansu! Izvor: MONDO

"Ne želim da donosim nagle odluke, čak i ako opet ostanem van ekipe. Bilo bi pogrešno da se odreknem Mančestera i kažem 'e, ja sada idem'. Hoću da se borim i sačekam svojih pet minuta", ističe srpski reprezentativac.

Nepunih godinu dana po dolasku u Mančester junajted iz Partizana, Zoran Tošić i dalje dobija priliku "na kašičicu", i to onu bebeću.

Tu i tamo ga možemo vidjeti u završnicama utakmica Liga kupa, ostatak vremena igra za rezerve, ali ga to nije pokolebalo!

"Neću tako lako da se odreknem šanse u Mančester junajtedu", rekao je Tošić za "Sportski žurnal".

"Razgovarao sam prije dvije nedelje sa Aleksom Fergusonom. Zadovoljan je napretkom koji sam ostvario na fizičkom planu i da sada može da mi ukaže šansu u Premijer ligi. To su bile njegove riječi, nadam se da će ih sprovesti u djelo".

Trofejni škotski stručnjak objasnio je reprezentativcu Srbije da proljetos nije bio fizički spreman za utakmice engleskog prvenstva i nagovijestio da će ga licencirati za nastup u "nokaut" fazi Lige šampiona.

Pošto nije bio registrovan za mečeve grupne faze, Tošić je propustio priliku da zaigra u utorak protiv Volfsburga, kada je Ferguson izveo prilično "šaren" sastav.

Tošić ističe da ne zna ništa o želji drugih klubova (Olimpijakos, Tvente) da ga uzmu na pozajmicu.

"Ne želim da donosim nagle odluke, čak i ako opet ostanem van ekipe. Bilo bi pogrešno da se odreknem Mančestera i kažem 'e, ja sada idem'. Hoću da se borim i sačekam svojih pet minuta. Što se tiče promjene sredine - ne bih nikoga da potcijenim, ali morao bih da budem obazriv prilikom eventualnog izbora".

Bambi želi da na pripreme za Svjetsko prvenstvo dođe kao makar povremeni prvotimac Junajteda. Sa ovako pozitivnim stavom, treba vjerovati da će uspjeti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC