• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kačar: Daleko i od tima i od transfera

"Sve mi je teže, ali znam da bi mi pogrešna reakcija ili izgovorena riječ samo pogoršala situaciju", poručio je Gojko Kačar sa Hertine klupe.

 Kačar: Daleko i od tima i od transfera Izvor: MONDO

Srpski reprezentativci posljednjih godina i imaju i nemaju sreće u Herti.

Marko Pantelić je prvo doživio punu afirmaciju i postao prvi strijelac ekipe, da bi u posljednjoj sezoni ugovora više sjedio na klupi nego što je igrao.

Gojko Kačar je u plavo-bijelom dresu Berlinaca postao standardni reprezentativac, pobudio interesovanje italijanskih i engleskih klubova, da bi ove jeseni, kod novog trenera Funkela, "platio ceh" lošim rezultatima.

Zvuči apsurdno, jer je Herta upravo njegovim golom došla do jedine pobjede u 15 kola Bundes lige! Pored toga ima dva remija i čak 12 poraza, za ukupno pet bodova i ubjedljivo posljednje mjesto...

"Nisam pričao sa trenerom. Jedino znam da nije zadovoljan kako sam odigrao protiv Ventspilsa u Ligi Evrope, što me čudi, jer sam na toj utakmici igrao posljednjih sedam minuta i to kao špic", rekao je Kačar za "Sportski žurnal".

Momku koji je januara 2008. stigao iz Vojvodine kao veliko pojačanje - i ta očekivanja opravdao - teško je da sjedi na klupi najgoreg tima u Bundes ligi, u društvu klinaca i amatera.

"Sve mi je teže, ali znam da bi mi pogrešna reakcija ili izgovorena riječ samo pogoršala situaciju. Odbijam intervjue njemačkim medijima, ćutim, trpim i čekam da se nešto promijeni".

Kačar smatra da ga Herta neće prodati u zimskoj pauzi, iako je njegov stric Milan izjavio da će to morati da uradi, kako bi kupila igrače koji nedostaju timu.

Najveći problem, u slučaju dužeg neigranja, mogao bi da bude status talentovanog "veziste" kod selektora Antića.

"Skoro da bih mogao da kažem da igram fudbal samo zbog reprezentacije i zbog Svjetskog prvenstva. Ali to, izgleda, ne znači ništa ljudima u mom klubu".

Kačarov ugovor sa Hertom ističe tek u junu 2012. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC