• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Pobjeđujem!

Savo Milošević uvjeren da će 21. decembra postati novi predsjednik Partizana. "Onima koji misle da je sve gotovo, poručujem da tek sada sve počinje".

 Savo Milošević: Pobjeđujem! Izvor: MONDO

Potencijalni kandidat za predsjednika FK Partizan Savo Milošević uoči izbora u klubu poručio je da vjeruje da će pobijediti, iako nema većinu.

"Nemam većinu, ali sam siguran da ću pobijediti. U narednih par dana napraviću konferenciju za medije, gdje ću javnosti predstaviti šta planiram da uradim sa Partizanom ako dođem na čelo kluba", naveo je Milošević u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Na Zboru Radne zajednice u četvrtak Milošević je delegiran u Skupštinu kluba i sada se očekuje da bude i predložen za predsjedničkog kandidata.

"Sve je prošlo u najboljem redu, glasanje trajalo zaista kratko, oko pet minuta. Postao sam član skupštine, tako da sam sada i zvanično u trci za predsjednika Partizana", rekao je Milošević.

On je poručio drugoj strani da ne misli da je završila posao.

"Moram da kažem i onima koji misle da je sve gotovo, nije gotovo, tek sada sve počinje. Kada svi budu vidjeli moj program rada i ljude koji će biti uz mene, i ko će sve stati uz Partizan, siguran sam da će i oni za koji se misle da su protiv mene, glasati za Savu", rekao je rekorder po broju nastupa za državni tim i jedna od legendi kluba iz Humske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC