• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija: Sve se pita Borac!

"Istina je jedna, za sve se pita Borac. Ako stigne adekvatna ponuda, kojom će svi biti zadovoljni, moguće je da odem", kaže Nemanja Bilbija.

 Bilbija: Sve se pita Borac! Izvor: MONDO

Napadač Borca Nemanja Bilbija zadovoljan je polusezonom Banjalučana, koji su na drugom mjestu tabele Premijer lige BiH sa bodom minusa u odnosu na lidera Široki Brijeg.

Bilbija je sa šest golova i tri asistencije bio jedan od najboljih igrača tima crveno-plavih.

"Zadovoljan sam, posebno jer sam imao zdravstvenih problema tokom sezone, ali ne bih da se izdvajam od ostalih saigrača jer bez njih ne bih mogao da postižem pogotke",
rekao je mladi napadač "Euroblicu".

Prema njegovim riječima, iako su izabranici Velimira Stojnića zaredali sa sedam pobjeda u prvih osam utakmica, poraženi su u možda najvažnijoj - protiv Sarajeva (1:0) u Banjaluci.

"To mi je najžalije jer smo ostali bez jesenje titule. Ipak, da nam je neko ponudio drugu poziciju pred početak prvenstva, objeručke bi je prihvatili. Na proljeće ne mogu da obećavam ništa, ali siguran sam da će Borac nastaviti borbu za titulu i Kup BiH".


U posljednje vrijeme mediji Bilbiju preseljavaju u njemačku Bundesligu ili Švajcarsku. Pominjani su Šalke, Herta i Cirih.

"Zajedno sa direktorom Radmilom Šipovcem i vezistom Stojanom Vranješom sam imao razgovor sa menadžerom, čija agencija radi za njemačke i švajcarske timove. To je sve. Istina je jedna, za sve se pita Borac. Ako stigne adekvatna ponuda, kojom će svi biti zadovoljni, moguće je da odem", zaključio je Bilbija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC