• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo poraženo od Spartaka, danas sa Mariborom

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva poraženi su juče u pripremnom meču od moskovskog Spartaka 0:2, na meču koji je odigran u Austriji, a već danas na programu je provjera protiv druge ekipe slovenačkog Maribora.

Fudbaleri Sarajeva u austrijskom Folkermarku odigrali su prijateljski duel sa moskovskim Spartakom, a ruski tim bio je uspješniji i slavio 2:0 golovima Promesa u 53. i Zueva u 90. minutu.

Sarajevo je duel sa Spartakom počelo u sastavu: Pavlović, Al. Bekić, Kadušić, Novaković, Kovačević, Sarić, Rustemović, Četković, Duljević, Am. Bekić i Ahmetović, a u nastavku su šansu dobili i mlađi igrači, te oni koji nisu mnogo nastupali ranije.

...
Izvor: YouTube


Šef stručnog štaba Sarajeva Almir Hurtić nakon meča bio je zadovoljan prvim poluvremenom, ističući da je provjera protiv Spartaka bila izuzetno korisna za njegov tim.

"Za protivnika smo imali Top evropsku ekipu Spartaka. Bila je ovo vrhunska provjera za nas, kako za ekipu, tako i za mene kao trenera. Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom, gdje smo odigrali odlično, sa dosta taktičkog nadmudrivanja. Imali smo nekoliko izglednih prilika da povedemo i tu možemo biti zadovoljni. U drugom poluvremenu, nakon napravljenih izmjena, smo pali. Gol iz slobodnog udarca nas je poremetio. I u nastavku imali smo nekoliko prilika, ali smo na kraju opet 'jeftino' primili gol. Šansu smo dali i nekim mlađim igračima i onima koji su manje igrali i vjerujem da će im ova provjera mnogo značiti", rekao je nakon meča trener bordo tima Almir Hurtić.

Zbog lakših povreda Benko, Crnkić i Anđušić nisu igrali protiv Rusa, a očekuje se da već danas budu u sastavu za meč sa drugom ekipom slovenačkog Maribora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC