• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Naporna jesen, ekipi svaka čast

Stevanović, uprkos remiju sa Mladim radnikom, izjavio da je zadovoljan jesenjom polusezonom i najavio borbu za trofeje na proljeće.

 Stevanović: Naporna jesen, ekipi svaka čast Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da zaokruže jesenju polusezonu 10. uzastopnom pobjedom u domaćem prvenstvu, ali ih je, i pored toga, trener Goran Stevanović pohvalio.

"U nekim specifičnim uslovima u kojima smo radili, mogu da budem potpuno zadovoljan učinkom. Ekipa je maksimalno izgurala domaće takmičenje, mi smo jedini srpski klub koji se takmičio u Evropi, bez obzira koliko to neko omalovažavao, a u posljednji dio prvenstva smo ušli sa malo olovnim nogama...Mislim da je ovo bio maksimum", rekao je Stevanović poslije remija sa Mladim radnikom u Požarevcu (1:1) u 15. kolu Jelen Superlige Srbije.

Trener crno-bijelih vjeruje da će na proleće njegov tim igrati mnogo lakše, jer više neće biti ritma srijeda-nedjelja, već će imati dovoljno vremena da se posveti samo prvenstvu i uigravanju.

"Bila je ovo naporna jesen, ali sasvim zadovoljavajuća, bez obzira na neke naše unutrašnje probleme. U poziciji smo i dalje da sami odlučujemo o svojoj sudbini i na proljeće uđemo u igru za trofeje sa našim najvećim rivalom", rekao je Stevanović.

O meču protiv Mladog radnika, u kojoj Partizan nije pružio mnogo, Stevanović je rekao da se njegova ekipa nije snašla na vrlo teškom terenu.

"Nismo mogli da dođemo do igre, do pasa, morali smo da preskačemo sredinu terena, a nama to ne ide i teško izlazimo kao pobjednici. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali i ovaj bod će nešto značiti, vidjećemo koliko...", dodao je trener Partizana.

Trener Mladog radnika Nebojša Maksimović uoči meča rekao je da bi bod bio senzacija. A ona se dogodila na "Vašarištu".

"Zadovoljstvo je na našoj strani. Igrači su pokazali da mogu da igraju u ovom rangu takmičenja i to neiskustvo koje smo imali ove jeseni, dovelo je do toga da smo igrali toplo-hladno. Nismo bili baš dobro pripremljeni za ovaj nivo takmičenja, ali smo naš cilj od 16 bodova ispunili i ostalo je da se dobro organizujemo i da se da se što bolje predstavimo na proljeće", rekao je Maksimović.

On je čestitao igračima Partizana na fer i korektnoj utakmici, ali i na njihovom dostojanstvu zbog načina na koji su primili rezultat koji im nije išao na ruku.

"Imali smo sreće u posljednjim trenucima meča, ali sve u svemu, mislim da nismo bili mnogo slabiji od Partizana", dodao je trener Mladog radnika.

(MONDO - foto: www.partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC