• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prihvaćena Ćirina ostavka

Miroslav Ćiro Blažević od subote i zvanično nije selektor reprezentacije BiH. Od Nove godine odlazi i generalni sekretar FSBiH Munib Ušanović.

 Prihvaćena Ćirina ostavka Izvor: MONDO

Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH na sjednici u subotu u Sarajevu prihvatio je ostavku selektora Miroslava Blaževića čime je okončana saga o ostanku “trenera svih trenera” na klupi BiH.

Komentarišući Blaževićevu ostavku, predsjednik saveza Sulejman Čolaković ranije je rekao da je to "možda i najbolje rješenje u ovoj situaciji", a prema nezvaničnim informacijama Ćiro je u četvrtak potpisao predugovor sa kineskim klubom "Šangaj Šenhu", sa kojim će ugovor potpisati 15. decembra.

Izvršni odbor je imenovao komisiju koju čine članovi Predsjedništva saveza i predsjednici entitetskih saveza da do naredne sjednice predlože kandidate za novog selektora.

Osim Miroslava Ćire Blaževića Fudbalsk savez BiH napuštaju i generalni sekretar Munib Ušanović i sekretar za finansije Miodrag Kureš koji su iz moralnih razloga podnijeli ostavke, a one će stupiti na snagu 31. decembra.

Ušanović i Kureš ranije su nepravosnažno osuđeni na po pet godina zatvora za poresku utaju i zloupotrebu položaja ili ovlašćenja.

Za vršioca dužnosti generalnog sekretara u subotu je imenovan dosadašnji sekretar za takmičenje Jasmin Baković, a za sekretara za finansije Momir Tošić, član Komiteta za finansije, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

U januaru će biti izvršena primopredaja dužnosti između Ušanovića i Bakovića, te Kureša i Tošića.

"Od 1. januara 2010. do okončanja postupka Munib Ušanović će obavljati funkciju sekretara za reprezentovanje fudbala u Fudbalskom savezu BiH", navodi se u saopštenju.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC