• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Ništa ne obećavam

Trener Zvezde i dalje ne obećava trofeje, samo traži mir da nastavi da radi sa igračima za koje vjeruje da mogu da pruže još više.

 Pižon: Ništa ne obećavam Izvor: MONDO

Kada je došao na mjesto trenera Crvene zvezde Vladimir Petrović-Pižon rekao je da ne obećava trofeje. Ni poslije osvojenog naslova jesenjeg prvaka ne mijenja mišljenje.

"Nikada nisam volio da gubim, ali neću sada ni da govorim da ćemo osvojiti titulu ili nećemo, ne želim ništa da obećavam", rekao je Petrović, poslije pobjede Zvezde nad Spartakom 5:2, kojom su crveno-bijeli stigli do jesenje krune.

On je ocijenio da je meč protiv Spartaka bio lijep za gledanje, jer su gosti došli da se nadigravaju, a posebno je pohvalio dobru igru Kadua, ali i ostale igrače.

"Bili su motivisani da naprave nešto više. Ali, ovo još nije njihov maksimum. Ima još mjesta da se poboljša repertoar svakog od njih i ja sam uvjeren da ćemo uz par pojačanja na proljeće imati vrlo dobru ekipu. Treba nas samo pustiti da radimo u miru", ocijenio je Petrović.

Pižon je istakao da njegov tim tokom polusezone nije igrao loše "kao što se pričalo" i da je uspio da povrati ekipu poslije poraza od Partizana.

"Gledam ja i druge utakmice i druge lige, eto, dešava se i jednom Interu da kiksne, da padne. Morate razumjeti, bilo je teško vratiti ekipu poslije poraza od Partizana, a to se desilo u meču protiv BSK-a, koji, ispostavilo se, nije loša ekipa, a koju je bilo važno pobijediti bilo kako. Morate i vi neke stvari da shvatite i da ublažite kritike", rekao je Petrović.

Trener Spartaka Zoran Milinković priznao je da je Zvezda apsolutno zasluženo pobijedila, ali je i on ocijenio da je prvi dio sezone bio uspješan za njegov tim.

"Spartak je ove jeseni napravio rezultat vrijedan pažnje, a danas smo jednostavno izgubili od boljeg rivala", naveo je Milinković i ocenio da se njegovoj ekipi na susretu sa Zvezdom osvetila previše otvorena igra.

"Do ove utakmice primili smo osam golova na 14 mečeva, danas još pet. Podbacio je cijeli tim, ali posebno odbrambena linija. Ta otvorena igra nije nam sada išla u korist, ali nećemo odustati od opredjeljenja da igramo napadački fudbal", rekao je Milinković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC