• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šipovac: Bilbija vjerovatno odlazi u januaru

Sportski direktor Borca Radmilo Šipovac najavio je odlazak najboljeg igrača Banjalučana Nemanje Bilbije već u zimskom prelaznom roku.

 Šipovac: Bilbija vjerovatno odlazi u januaru Izvor: MONDO

"Postoji veliko interesovanje evropskih klubova za Bilbiju i Stojana Vranješa. Mislim da bi se transfer, kada je Bilbija u pitanju, mogao dogoditi već u januaru. Sa Vranješom takođe ima kombinacija, možda i sa Markom Maksimovićem. Uprava Borca će još jednom sve potencijalne transfere staviti na vagu, vidjećemo šta dobijamo, šta gubimo. Jedno je sigurno, interes Borca je na prvom mjestu", izjavio je Šipovac za "Glas Srpske".

Mladi napadač Borca prije nekoliko dana je rekao da se o njegovom odlasku u njemačku Bundesligu ili Švajcarsku isključivo pita Borac.

Šipovac je takođe stao je u odbranu trenera crveno-plavih Velimira Stojnića, koga je Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH optužio da brani klupske interese umjesto reprezentativnih, obzirom da je selektor kadeta BiH.

"Šta rade predstavnici FS RS uz Izvršnom odboru FS BiH? Samo klimaju glavom i potvrđuju ono što kaže Sulejman Čolaković. U FS BiH treba da ide najjači kadar iz Srpske. Tamo se brane interesi klubova, trenera i naše fudbalske organizacije. Očekivao sam da Stojnić bude pohvaljen, a ne osuđen jer je napravio odlične rezultate s reprezentacijom", ljutito je rekao sportski direktor Borca.

I potom nastavio:

"Da je to uradio Ćiro Blažević ili Fuad Muzurović vjerujem da bi bili novčano nagrađeni. To se jednom mora prekinuti i zato je šansa RS u izborima koji slijede. Munib Ušanović je zbog kriminala osuđen na pet godina zatvora i IO ga je nagradio novom funkcijom. A Stojnić je odveo reprezentaciju u drugi krug i "osuđen" je. Sarajevo uvijek traži neki reciprocitet. Hoće da mogu reći da su osuđeni i Ušanović i Stojnić. Nije meni krivo što to hoće "bošnjački lobi", nego što se od toga nije ogradio niko iz FS RS u Izvršnom odboru", zaključio je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC