• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus vidi spas u Gojku Kačaru

Zbog učestalih povreda veznih igrača, a prije svih Moma Sisoka, Juventusu se žuri da angažuje dobrog fudbalera na sredini terena.

 Juventus vidi spas u Gojku Kačaru Izvor: MONDO

Svaki od velikih italijanskih klubova ima jedan ili više dnevnih sportskih listova na čijim je stranicama favorizovan, a torinski "Tuttosport" naravno u prvi plan stavlja zbivanja vezana za Juventus.

U broju od ponedeljka, "Tuttosport" objavio je priču o narednom prelaznom roku i problemima sa kojima se Juventus susreće zbog povrijeđenih igrača na sredini terena. Navodno, "stara dama" izlaz iz problema vidi u najskorijoj mogućoj kupovini Gojka Kačara iz Herte.

Rješenje jednog problema, dovelo je do drugog, a to je visina obeštećenja. Herta navodno traži okruglo deset miliona evra za Srbina, koji je prošle sezone bio briljantan u dresu berlinskog tima, a ove sve češće sjedi na klupi, dok ekipa grca u borbi za opstanak.

Kačar je u januaru 2008. godine prešao u Hertu iz Vojvodine za tri miliona evra i postao najskuplji fudbaler novosadskog tima u istoriji. Rođen je 26. januara 1987. godine u Novom Sadu i važi za jednog od najboljih vezista u Evropi u svom uzrastu.

Juventusu "gori" da pojača sredinu terena jer se Momo Sisoko po ko zna koji put povrijedio da duže vrijeme, a i ostali vezisti kubure sa povredama.

Torinski crno-bijeli tako su se samo priključili grupi timova, koja je već povezivana sa Kačarom: Fiorentina, Bajern, Mančester junajted, Mančester siti, Inter, Milan...

Italijanski mediji u ponedeljak su se složili oko toga da su samo loši rezultati Juventusovih rivala (remi Intera, poraz Milana, remi Rome) spasili trenera tog tima Ćira Feraru od otkaza.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC