• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina zove Ćiru Blaževića!?

"Jutarnji list" je objavio tekst u kojem se navodno Ćiro Blažević prijateljima povjerio i otkrio da ima i ponudu Vojvodine od 500.000 evra...

 Vojvodina zove Ćiru Blaževića!? Izvor: MONDO

Ćire nikad dosta... Taman kada se slegla prašina oko njegovog odlaska sa klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine i "kajanja" zbog izjava da je za neuspjeh "zmajeva" u baražu za SP kriv "srpski lobi", Miroslav Blažević se vratio na novinske stupce.

Ovog puta, "iskreno je prijateljima u ćaskanju rekao da u džepu ima ponude Fenerbahčea i Vojvodine".

To je u ponedeljak objavio zagrebački "Jutarnji list".

"Dok je kratio vrijeme sa starim prijateljima u Vila Tini na Bukovačkoj i raspravljao da li bi trebalo da ode u Šangaj ili ne, saznali smo da u džepu drži još dva kluba. Jedan je turski Fenerbahče, koji bi čak i više platio nego Kinezi, a u subotu je došao poziv iz - Petrovaradina. Vojvodina bi željela da angažuje Ćiru Blaževića i bila bi spremna da plati 500.000 evra za njegov dolazak u Novi Sad. Ćiro vaga ponude...", napisao je novinar "Jutarnjeg lista".

Prije ove informacije, pojavila se ona da Blažević poslije pismene ostavke Fudbalskom savez BiH planira da otputuje u Kinu i preuzme Šangaj, "gdje ima prijatelje".

Bilo bi zanimljivo čuti komentare čelnika Vojvodine, koje je redakcija MONDA pokušala da dobije telefonskim putem odmah po objavljivanju vijesti u hrvatskim medijima, ali nije uspjela.

I dok zagrebački "Jutarnji list" tvrdi da Ćiro još "vaga", njegov lik prerušen u Deda Mraza smješi se sa naslovne stranice zvaničnog internet portala FK Šangaj, dok na Wikipediji piše da je Blažević trener kineskog tima.

"Jutarnji" je objavio i da su glavni favoriti da naslijede Blaževića na mjestu selektor BiH bivši kapiten "zmajeva" Sergej Barbarez i sadašnji trener Grenobla, i bivši as reprezentacije Jugoslavije Mehmed Baždarević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC