• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA, Siti, Everton, Galata... ZVEZDA!?

Autor mondo.rs

Kinezi već preselili dobro poznatog napadača među crveno-bele.

Crvena zvezda već dugo traga za napadačem sposobnim da napravi razliku i povuče tim u evropskim izazovima, ali brojna imena kojima se licitiralo u medijima ispostavila su se samo kao puste želje.

Neki od igrača jesu bili na spisku, međutim, limitirani finansijski uslovi srpskog šampiona vezali su ruke čelnicima crveno-belih.

Moguće da je tako i ovaj put, ipak, ako su Kinezi spremni da sa lakoćom napišu da je Žo novi igrač Crvene zvezde, ne košta nas da prenesemo tu informaciju.

Da, dobro ste pročitali. Brazilac Žo, 29-godišnji napadač, nekadašnji član moskovskog CSKA, Mančester sitija, Evertona, Galatasaraja...

Naime, u izveštaju utakmice Janbian Funde i Đangsu Suninga (3:0), portal "China Topix", navodi da je za poraženi tim igrao samo jedan stranac - Aleks Teišeira - pošto je "Žo nedavno prešao u Crvenu zvezdu", a Brazilac sa hrvatskim papirima, Samir, "pozajmljen Hangdžou Grintaunu" (što zaista jeste tačno).

Žo sa Đangsuom ima ugovor do 31. decembra 2016, a njegovo trenutno obeštećenje po sajtu specijalizovanom za fudbalske transfere, "Transfermarkt", iznosi dva miliona evra.

Nema sumnje da bi dolazak ovakvog fudbalskog imena u Srbiju predstavljao jedan od najvećih transfera ikada, međutim, veće su šanse da je u pitanju ono što tvrde u Crvenoj zvezdi kada smo ih pitali o ovoj temi: "Glupost".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC