• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" nije zabrinut: Nisam obećao Ligu šampiona

Autor mondo.rs

"Moramo bolje i biće bolje", poruka je trenera Zvezde.

 Trener Zvezde: Moramo bolje i biće bolje Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zvezda je na domaćoj premijeri rano primila gol, pa okrenula rezultat i još jednom pobedila Valetu, obezbedivši tako plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Navijači crveno-belih hvatali su se za glavu posle početnih 0:1 i pri velikim šansama gostiju, uzrokovanih greškama domaćina. Dok se Zvezda trudila da razbije svoj grč, dok je pravila preokret i pobeđivala goste, veče na "Marakani" postajalo je prijatnije za 30.000 gledalaca.

Posle utakmice, upitan da šta ga je zabrinulo, trener Crvene zvezde Miodrag Božović odgovorio je kratko:

"Ne brine me ništa".

Nedugo potom, dodao je:

"Moramo bolje i trebamo bolje i biće bolje. Nisam nikome obećao Ligu šampiona, a ni to da ćemo proći. Ja se ne nerviram. Radimo, imamo mnogo novih igrača koji su došli samo sedmicu ili deset dana pre kvalifikacija. Ovo nam je tek druga zajednička utakmica".

O Kataiju...

Aleksandar Katai još jednom je bio najbolji igrač Zvezde i heroj njene pobede. Božović je upitan da komentariše i igru "desetke" crveno-belih. "Mislim da je, što se mene tiče, uradio što je do njega. Dao je gol, bio opasan, najopasniji. Igrao je kako treba da igra. Igraće i bolje kad bude spremniji. Ja sam zadovoljan."

 Na pitanje da li je iznenađen brojim šansi koje su stvorili gosti, Božović je odgovorio odrično.

"Što bih bio iznenađen? I kod nas u prvenstvu su nam stvarali prilike i imali smo situacije 'jedan na jedan' bar po dva puta u svakoj utakmici domaćeg prvenstva".

Komentarišući situaciju pre primljenog gola, nazvao je taj momenat "greškom koja se događa".

"Primili smo gol veoma rano i iz prekida, iako smo fizički bili superiorniji kada je visina u pitanju. Sudarili su se Fidel i Rendulić, normalno da je trebalo Fibel da ga drži, ali dešava se. Ta greška nas je psihološki sigurno poremetila, a posle toga smo se teško vratili u utakmicu. Imali smo sreću da Donald postigne fantastičan pogodak, Katai je potom postigao drugi gol i najvažnije je da smo pobedili. Idemo dalje..."

O Valeti...

Malteškog prvaka Božović je još jednom nazvao "timom koji ne bi trebalo potcenjivati". "Valeta ima iskusne igrače, 90 odsto igrača su oko 30 godina, videli ste Džonatana zatim broj devet (Mifsud) je njihova legenda, igrao je dugo u Engleskoj. Svi igraju fudbal. I ovaj čovek kraj mene (trener Valete, Zamit) je ozbiljan trener, napravio je dobru ekipu i možda ćemo čuti za njih još".

Na konstataciju da je Ludogorec i teoretski obezbedio plasman i zakazao dvomeč protiv Zvezde, Božović je odgovorio da još nije razmišljao o bugarskom timu.

"Nisam mislio na Ludogorec uopšte. Verovatno će naš pristup u toj utakmici biti drugačiji. Trebalo bi da pogledam kako su večeras igrali, pa ćemo videti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC