• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hajde, ustaj, dali smo gol!"

Autor mondo.rs

To su bile reči koje je Aleksandar Katai uputio Predragu Sikimiću dok je ovaj ležao u kaznenom prostoru protivnika nakon što je ostao bez vazduha u jednom duelu sa odbranom Valete.

 Katai rekao Sikimiću: Hajde, ustaj, dali smo gol! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Predrag Sikimić je učestvovao u akciji kod pobedonosnog gola Crvene zvezde na Malti, kada mu je štoper Valete "ukrao slavu" i postigao autogol, da bi i u revanšu na neki način učestvovao u napadu koji je krunisan golom.

Dok je Slavoljub Srnić "tražio" Aleksandra Kataija i merio u kom trenutku ovaj neće biti iza odbrane tima sa Valete, za to vreme se Predrag Sikimić previjao od bolova. Posle jednog duela ostao je da leži na travi, a sudija nije prekidao igru, a ona je zaustavljena tek kada je arbitar pokazao na centar posle gola Aleksandra Kataija za 2:1.

Nije ni video gol...

"Čudno mi je bilo što utakmica nije bila prekinuta, ali shvatio sam da se nešto dešava. Radujem se što smo postigli gol. Stvarno nisam od onih koji se valjaju po zemlji, baš me je bio 'nasadio' njihov igrač i izgubio sam vazduh", kazao je Sikimić nakon meča.

A, onda je i otkrio kako je saznao da je njegov tim poveo.

"Shvatio sam da smo dali gol tek kad mi je Katai prišao i rekao 'ajde ustaj, dali smo gol'", ispričao je iskusni napadač posle meča, a zanimljivo je da Srnić nije ni video kako njegov saigrač leži u kaznenom prostoru.

Sledi duel sa Ludogorecom koji je lako izbacio crnogorsku Mladost.

"Nije bilo lako, srećom pobedili smo. Sada se okrećemo Ludogorecu, biće fenomenalno ako ne izgubimo tamo, pa onda ovde da rešavamo ko će dalje", poručio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC