• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fibel o golu: Moj igrač, ali ne i samo moja greška

Autor mondo.rs

Štoper Crvene zvezde o vodećem pogotku Valete u Beogradu.

Dve pobede Crvene zvezde, ali nedovoljno ubedljive da bi navijači u optimističkom raspoloženju mogli da dočekaju duele sa Ludogorecom.

Po 2:1 protiv Malete u gostima i kod kuće prve su "duple pobede" crveno-belih na međunarodnoj sceni još od 2011. godine, međutim, igra tima nije ispunila očekivanja oko 30.000 gledalaca koji su u utorak uveče bili na stadionu Rajko Mitić.

"Srećni smo zbog važne pobede. Nesrećno smo primili gol, iz kornera, ali mislim da je tim odigrao dobro i najvažnije je da smo pobedili. Moraćemo da budemo pažljiviji u sledećem kolu. Dešavalo nam se da nisu svi koncentrisani, što je protivnik koristio da stvori šanse", upozorio je Tomas Fibel po završetku utakmice sa Maltežanima.

"Ludogorec je dobar tim, jači od Valete, ali svi smo svesni toga i bićemo spremni za tu utakmicu", dodao je francuski štoper.

Još nije poznato da li će se prva utakmica srpskog i bugarskog šampiona igrati narednog utorka ili srede, ali zna se da će to biti u Razgradu.

"Najvažnije je da ne izgubimo tamo. Odgovarala bi nam 'jaka' nula, pa da pokušamo da ih pobedimo u Beogradu. Samo ne smemo da pravimo greške, jer bi nas i samo jedna greška odvela u poraz", konstatovao je Fibel.

Letošnje pojačanje iz Mordovije osvrnuo se i na detalj iz 10. minuta, kada su Maltežani poveli u Beogradu posle centaršuta iz kornera.

Karuana
Izvor: YouTube


"Bio je to moj igrač, ali ne mogu da kažem da je moja greška, već zajednička. Saigrač (Zoran Rendulić) je bio bliži lopti i trebalo je da on prvi dođe do nje. Da smo bili 'jedan na jedan', sačuvao bih ga", uveren je stameni defanzivac.

Pitali smo ga da li je problem nastao u komunikaciji.

"Nije to stvar komunikacije. Ako je on bliži, onda bi trebalo da je njegova lopta. Ja sam gledao da budem blizu igrača i zato nisam mogao da uradim više. Ali, sve je to fudbal, mormao da izvučemo pouke i da nam se takve stvari ne ponavljaju. Bio je ovo prvi put da igram sa njim u paru (Rendulićem). Nekada igram levo, nekada desno, sve je to normalno. Vremenom ćemo se uigrati. Ponavljam, sada je jedino važno da smo pobedili".

Kao što je skrenuo pažnju, Fibel je u prvoj utakmici bio u paru sa Aleksandrom Lukovićem, sa kojim se uigravao tokom priprema, ali je kapiten za revanš preseljen na klupu, a priliku je dobio Rendulić.

"Ne predstavlja mi to problem, sve je to fudbal. Na treneru je da odluči ko će igrati. Meni je svejedno. Svi moraju da budu spremni", zaključio je Francuz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC