• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari ipak došli glave Murinju?

Žozea Murinja očekuje kazna Fudbalskog saveza Italije zbog napada i vrijeđanja novinara Andree Ramacotija, piše "Tutosport".

 Novinari ipak došli glave Murinju? Izvor: MONDO

Iznervirani trener Intera se nakon subotnjeg remija u Bergamu protiv Atalante (1:1) sukobio sa pomenutim novinarom "Korijere delo Sporta".

Portugalca je uvrijedilo njegovo pitanje, pa ga je verbalno izvrijeđao nazvavši ga "kurv.... sinom", a potom i fizički odgurnuo, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između njega i "sedme sile".

Iz FS Italije pokrenuli su istragu o incidentu, pa je njihov delegat razgovarao s brojnim svjedocima događaja, te će na temelju njegovog izvještaja biti donesena odluka o kazni kontroverznom portugalskom stručnjaku.

Navodno bi Murinjo osim novčane kazne mogao da zaradi i mjesečnu suspenziju, ali to nije sve, pošto je gazda Intera Masimo Morati jako ljut na Portugalca jer se morao izvinjavati novinaru telefonskim putem.

"Tutosport" je na kraju zaključio da će Murinjo teško da ostane trener "neroazura" na kraju sezone, a kao što su objavili engleski mediji, cijelu situaciju pomno prati Mančester siti, koji bi Portugalca rado vidio na svojoj klupi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC