• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučesku: Biće teško protiv Partizana

"Radi se o jakom klubu, koji nije lako pobijediti. Ovo je bila teška polusezona za Partizan, ali to može da se desi svakoj ekipi ", rekao je Lučesku.

 Lučesku: Biće teško protiv Partizana Izvor: MONDO

Trener Šahtjora iz Donjecka Mirčea Lučesku rekao je da dobro poznaje ekipu Partizana, za koju je očekivao da će imati bolji plasman u grupi J Lige Evrope.

" Nisam mislio da će situacija biti ovakva pred duel sa Partizanom. Radi se o jakom klubu, koji nije lako pobijediti. Ovo je bila teška polusezona za Partizan, ali to može da se desi svakoj ekipi ", rekao je Lučesku na konferenciji za novinare u Beogradu.

Šahtjor je sa 13 bodova osigurao prvo mjesto u grupi J, dok je Partizan zabilježio svih pet poraza. Lučesku je kazao i da bi snijeg mogao da utiče na kvalitet fudbala na sutrašnjem meču na stadionu u Humskoj.

" Htjeli smo na sutrašnjem meču da pokažemo dobru igru, ali nas vrijeme sprečava u tome. Pritom, utakmica, u rezultatskom smislu, nije toliko bitna ni za jedan, ni za drugi tim".

U prvoj utakmici dvije ekipe, koja je odigrana 1. oktobra u Donjecku, Šahtjor je pobijedio sa 4:1.

"Dobro smo upoznati sa načinom igre Partizana, jer smo već odmjerili snage. Nadam se da ćemo i sutra ostvariti dobar rezultat",  zaključio je Lučesku.

Utakmica šestog kola grupe J Lige Evropa između Partizana i Šahtjora igra se u sreijdu  od 21.05 na stadionu u Humskoj. (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC