• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin put po istinu

Autor mondo.rs

Crveno-beli u ponedeljak u 10.30 časova poleću za Bugarsku.

 Zvezdin put po istinu Izvor: MN PRESS


/Od izveštača MONDA iz Razgrada/

Odbrana Crvene zvezde u prvim utakmicama sezone odigrala je daleko ispod očekivanog nivoa, a u utorak u Razgradu upravo će biti najbitnije sačuvati gol.

Crveno-beli igraju protiv Ludogoreca prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i nadaju se da s povoljnim rezultatom mogu da dočekaju revanš u Beogradu.

Svaka pobeda bila bi fenomenalna, ali bi i bilo koji remi ulio nadu u prolaz.

Biće bitno postići gol, ali i primiti što manje. Napad je u prve tri utakmice sezone pokazao da ume da zapreti i poentira, ali četiri lopte u Kahrimanovoj mreži u duelima sa Valetom i Napretkom stvaraju nervozu među navijačima.

Crveno-beli još nisu pronašli štoperski par koji uliva poverenje, pa je i dalje neizvesno da li će uz Fibela stajati Luković ili Rendulić.

Postoji i mišljenje da bi Le Taleka trebalo upariti sa nekadašnjim saigračem iz Mordovije, međutim, kad već nije to probao protiv Napretka, malo je verovatno da će Miodrag Božović eksperimentisati u tako važnoj utakmici kao što je gostovanje u Bugarskoj.

Duel sa Ludogorecom pokazaće koliki su evropski kapaciteti srpskog šampiona, koji već predugo čeka neki zapažen rezultat na međunarodnoj sceni. Mnogi veruju da je ovo TA sezona, a videćemo da li će igrači ispratiti očekivanja.

I u slučaju eliminacije priča neće biti završena jer predstoji poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali bi euforija svakako splasnula.

O tome se, ipak, na stadionu Rajko Mitić još ne razmišlja, već svi veruju da je šampion Bugarske premostiva prepreka.

Ekspedicija Crvene zvezde otputovaće za Bugarsku letom u 10.30 časova, a ekipa će posle sletanja u Varnu otići u grad Šumer, udaljen oko 40 minuta od Razgrada.

Na Božovićevom spisku piše ovih 20 imena:

Damir Kahriman, Nemanja Supić, Miloš Cvetković, Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Tomas Fibel, Luis Ibanjez, Mihailo Ristić, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Džon Ruiz, Aleksandar Katai, Hugo Vijeira i Predrag Sikimić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BanjaLuka

Aj Ludogorec!

Milan

@BanjaLuka Ako nemas nista pametno da pises nemoj ni gluposti,zvezda je ponos srpstva. Radije odem u Bg 330 km da pogledam tekmu nego ijednu u Banjaluci. Pozdrav od grobara.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC