• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boka u srcu

Autor mondo.rs

Karlos Tevez neće ni u Italiju ni u Englesku

Argentinski fudbaler Karlos Tevez dobio je ponude Napolija i Čelsija, ali nema nameru da ih prihvati, jer želi da završi karijeru u Boki juniors.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis označio je Teveza kao odličnu zamenu za njegovog zemljaka Gonzala Iguaina, koji ide u Juventus, ali 32-godišnji napadač ostaje na Bombonjeri.

"Veoma sam srećan u Boki. Planiram da u tom fantastičnom klubu završim karijeru. Tačno je da me Napoli i Čelsi žele, ali ponoviću svoje reči 'moja želja je da ostanem u Boki i nemam nameru da odem'", poručio je Tevez za magazin "Ole".

Spekulisalo se da je Tevez nezadovoljan finansijskom situacijom u Boki i da razmišlja o odlasku, ali je i pored velikog interesovanja brojnih klubova iz Evrope odlučio da ostane u voljenom klubu.

Tevez se prošle godine vratio u Boku iz torinskog Juventusa, sa kojim je osvojio "triplu krunu" i igrao finale Lige šampiona.

Tridesetdvogodišnji Tevez je tokom karijere igrao još za Korintijans, Vest Hem i klubove iz Mančestera, Junajted i Siti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC