• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof": Ništa nije rešeno, žaliće se na teren...

Autor mondo.rs

"Kod 1:0 bio bih zadovoljan, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja", poručio je trener Crvene zvezde Miodrag Božović nakon remija u Razgradu.

 "Grof": Ništa nije rešeno, žaliće se na teren... Izvor: MN PRESS

Uoči meča Miodrag Božović je kazao da je utakmica u Razgradu važnija za Crvenu zvezdu od one u Beogradu, a njegovi igrači su to ozbiljno shvatili i ostvarili povoljan rezultat pred revanš na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su gubili, vodili, ali na kraju se sa dobrim rezultatom vraćaju kući.


"Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Ludogorec je izvanredna ekipa. Prvo poluvreme nismo uspeli da povežemo ništa i ništa nismo napravili. A, mogu da kažem i da nismo navikli da igramo na ovako brzoj podlozi, trebalo nam je vremena da se naviknemo", kazao je "Grof" novinarima nakon meča, a potom dodao:

"Videćete, u Beogradu će se posle utakmice svi žaliti na teren".

Njegova ekipa je u drugom poluvremenu konačno zaigrala bolje, a dobru igru "naplatili" su i golovima preko Aleksandra Kataija u 48. i Gelora Kange u 66. minutu. Oba pogotka su bile prave majstorije, a trener Zvezde žali za naivno primljenim golom za drugo izjednačenje i konačnih - 2:2.

Na poluvremenu im je rekao...

"Rekao sam im da moramo da počnemo da igramo, da nam pas ne ide i da se ne plašimo. Možemo i da izgubimo, nema problema, ali bolje da izgubimo, a da smo nešto probali", kazao je on, a potom i podvukao da je ostalo još mnogo da se igra.

"Kod 1:0 bio bih zadovoljan, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja. Ništa nije rešeno, šanse su i dalje 50-50".

Ocenio je i da je će uloga navijača u revanšu u Beogradu biti od velike važnosti i da očekuje 40-50 hiljada gledalaca pred kojima "nije lako pobediti" Crvenu zvezdu. Govorio je i o svojim igračima, objasnio šta im je zamerio, zašto se za neke odlučio, a šta je pohvalno za svakog od njih.

Izvor: MN PRESS

Prvo je govorio o Aleksandru Kataiju koji je igrao kao napadač.

"On može da igra na toj poziciji, on je jedan od onih koji može nešto da uradi jedan na jedan i očekivao sam da nekom pobegne večeras. Žao mi je što nije dao još jedan gol. Nisam iznenadjen što je ovako odigrao na toj poziciji", kazao je Božović.

Pored njega izvrstan pogodak dao je i Gelor Kanga, ali za njega malo i kritika.

"Kanga još nije pokazao šta može, a može bolje. Objektivno, on je pomalo divalj igrač koji ne trpi nikakve taktičke zamisli, igrač koji može da trči dva dana, koji može da da gol, da namesti. Možda malo trpe Donald zbog njega, ali on donosi kvalitet prema napadu", kazao je Božović i pohvalio i Zorana Rendulića za današnju igru.

Ocenio je i celokupnu odbranu.

"U prvom poluvremenu, osim greške kada je prošao Kafu, nije bilo mnogo šansi. Bilo je poluprilika, udaraca, situacija sa strane koje su mirisale na opasnost ali nije bilo 100% šanse. Bolje da su nam drugi gol dali iz nekog udarca nego na brzinu", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC