• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izmene u Zvezdi za Metalac: Igraće ljubimci medija

Autor mondo.rs

Miodrag Božović najavio da će odmoriti Aleksandra Kataija i još neke igrače.

Pomalo u senci kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde dočekali su i početak superligaške sezone.

Nije dobro počelo, pošto je povratnik u najviši rang - kruševački Napredak - uspeo da odnese bod sa stadiona Rajko Mitić (2:2). Popravni sledi u petak, od 20 časova protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

"Očekuje nas teška utakmica. I prošle godine jedva smo uspeli da savladamo Metalac na 'Marakani', golom u 80. minutu. Sada su promenili ekipu, doveli su nekoliko pojačanja iz inostranstva, pobedili su na startu Borac iz Čačka i imaju dobru atmosferu u timu", istakao je trener crveno-belih, Miodrag Božović, u uvodnom izlaganju pred novinarima, ali i dodao:

"Bez namere da ikoga uvredim, Crvena zvezda na svom stadionu uvek zavisi od sebe".

Božović je objasnio zašto je protiv Ludogoreca u Razgradu izostavio portugalskog napadača Uga Vijeiru, a najavio je da će trenutno najbolji igrač tima, Aleksandar Katai, odmoriti predstojeću utakmicu, kao i da će biti još nekih promena u timu. Na terenu se ponovo, kao i protiv Napretka, očekuju Marko Petković i Srđan Plavšić.

"Videćemo ko se kako oseća... Nismo razmišljali da odložimo utakmicu, moramo da se navikavamo na ovakav tempo. Zato i imamo više od 20 igrača, jer se nadamo da ćemo igrati na tri fronta. U petak će na terenu biti ljubimci medija, Plavšić i Petković, pošto se stalno pominje zašto ih nema... Svi su igrači Crvene zvezde i igraju oni za koje se ja opredelim", naglasio je Božović, uz opasku da je "dobro kada se igrači ljute, a ne trener".

Strateg crveno-belih se osvrnuo i na remi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (2:2 protiv Ludogoreca u Bugarskoj).

"Tu utakmicu bi trebalo što pre da zaboravimo. Vidim da se već piše o tome ko će nam biti rival u plej-ofu, a još nismo prošli. Loše je što se tako piše", zaključio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC