• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" preleteli Banjicu (VIDEO)

Autor mondo.rs

Komšijski derbi pripao gostima. Presudilo isključenje Ćuluma.

 Superliga Srbije Rad Voždovac 0:2 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Voždovca verovatno će zbog administrativnog propusta izgubiti bod osvojen u prvom kolu Superlige, protiv Spartaka iz Subotice (0:0), ali već ovog vikenda uspeli su da nadoknade i osvoje sva tri.

U komšijskom derbiju, "zmajevi" su kao gosti savladali Rad 2:0 (0:0).

Domaćin je bio bolji rival u prvom poluvremenu, međutim, dva žuta kartona za Milana Ćuluma u samo nekoliko minuta po povratku sa odmora skupo su koštali "građevinare".

Brojčanu prednost na terenu gosti su umeli da iskoriste i za samo šest minuta po isključenju Ćuluma poveli, a ubrzo i duplirali prednost. Strelci za treću uzastopnu pobedu Voždovca nad Radom bili su Jovan Stojanović u 64. i Stefan Dražić u 68. minutu.

Ispostavilo se to kao nedostižna prednost za igrače Rada, koji su pretrpeli i drugi poraz u prva dva kola. Zanimljivo je da su obe utakmice završili sa igračem manje.

Rad će narednog vikenda igrati protiv Radničkog u Nišu, a Voždovac dočekuje Borac iz Čačka.

TOK UTAKMICE i GOLOVI:

Kraj.

- Dve dobre prilike za Rad pred golom Voždovca, međutim, nisu iskorišćene i čini se da je pitanje pobednika na Banjici poznato. Još pet minuta plus nadoknada do kraja.

- GOOOL! Voždovac vodi 2:0 od 68. minuta. Ovaj put strelac je Stefan Dražić, posle akcije po desnoj strani i uspavane reakcije Radovih defanzivaca posle odbijene lopte golmana Filipovića.

Rad
Izvor: YouTube


- GOOOL! Voždovac vodi 1:0 od 64. minuta. Strelac je Jovan Stojanović udarcem iz daljine, ali uz dosta sreće pošto je lopta na putu ka golu zakačila Maraša.

Rad
Izvor: YouTube


- Crveni karton za Milana Ćuluma! Rad će od 58. minuta igrati sa igračem manje, pošto je u ovom meču prilično agresivni Ćulum dobio drugi žuti karton. Prvo zbog povlačenja protivničkog igrača, a potom i zbog udaranja laktom u jednom vazdušnom duelu.

- Odlična prilika za Voždovac u 58. minutu. Zec je centrirao, a Ivković šutirao glavom, ali koji milimetar pored stative.

- Drugo poluvreme počelo je gužvom pred golom Rada, međutim, uspeli su odbrambeni igrači domaćeg tima da otklone opasnost.

Poluvreme. Rad je imao inicijativu i više prilika u prvom delu utakmice, međutim, još nije bilo golova.

- Velika šansa za domaće fudbalere da povedu u 39. minutu, ali je Mladenović bio neprecizan sa pet-šest metara posle centaršuta iz kornera i gužve pred golom Voždovca.

- Dobra prilika za Rad u 23. minutu. Šutirao je Lutovac iskosa sa desne strane, ali je pravo u golmana Voždovca, Marka Miloševića.

- U prvih 10 minuta viđena je po jedna dobra prilika na obe strane, ali nije bilo golova. Za sada, nabliži pogotku bio je Aleksandar Lutovac, kada je u 11. minut odlično šutirao iz trka, ali je lopta prošla malo iznad prečke gostujućeg gola.

SUPERLIGA, 2. kolo:

Rad - Voždovac 0:2 (0:0)
/Stojanović 64, Dražić 68/

Javor - Novi Pazar 19.00 (TV Arena Sport 1)
Spartak - Radnički Niš 20.00
Borac Čačak - Mladost Lučani 20.00

nedelja:

Napredak - Partizan 19.00 (TV Arena Sport 1)
Vojvodina - Bačka 20.00
Čukarički - Radnik 20.00

petak:

Crvena zvezda - Metalac 3:1 (2:0)
/Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 - Mladenović 78/

TABELA: Crvena zvezda 4, Voždovac 4, Mladost (-1) 3, Radnički Niš (-1) 3, Metalac 3, Javor Radnički Niš (-1) 1, Napredak (-1) 1, Radnik (-1) 1, Bačka (-1) 1, Partizan (-1) 1, Spartak (-1) 1, (-1) 1, Novi Pazar (-1) 0, Vojvodina (-1) 0, Čukarički (-1) 0, Borac (-1) 0, Rad 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC