• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stavite 'neki dinar' da ćemo igrati finale LŠ"

Autor mondo.rs

Miodrag Božović odgovarao na pitanja navijača, pa pročitajte neke od najzanimljivijih pitanja i odgovora. Najviše mu se dopalo ono koje je glasilo: "Grofe, da li više voliš ženu ili Blažu Raosavljevića?".

Nije mnogo trebalo Miodragu Božoviću da ga navijači Crvene zvezde zavole.

Crnogorski stručnjak stigao je iz Rusije prošle godine i već na početku pokazao koliko mu je stalo do kluba u kom je nekada nastupao i kao igrač. U njegovom prvom mandatu na klupi crveno-belih oni su oborili rekord po broju uzastopnih pobeda, a na kraju sezone osvojena je i titula.

Bila je neizvesna sudbina popularnog "Grofa" na klupi Crvene zvezde, ali je on uz nagovor navijača produžio ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana i sada pokušava da ih odvede u grupnu fazu Lige šampiona.


Pre utakmice sa bugarskim Ludogorecom, koji je završen rezultatom 2:2, on je odgovarao i na pitanja navijača koja su pristigla u velikom broju. Pročitajte neke od najzanimljivijih odgovora Miodraga Božovića koji je govorio o pojačanjima, Ludogorecu, bivšoj ženi, Kataiju, Ligi šampiona i mnogim drugim stvarima.

Jedan od navijača poručio je Božoviću da Zvezda ne bi trebalo da proda Aleksandra Kataija "makar je to vodilo u bankrot", ali je trener bio oprezniji u davanju takve ocene

"Sve ima svoju cenu, ja bih voleo da možeo da zadržimo ekipu i da radimo planski. Da nikoga ne prodamo, pa sledeće se pojačamo i tako svake godine do Lige šampiona. Ali ovde dugačkih planova nema, ne mogu da garantujem da Katai neće ići", kazao je on i istakao da bi želeo da bude zapamćen kao neko ko je Zvezdu uveo u Ligu šampiona.

"Mogu da pretpostavim kolika bi legenda bio da odvedem Zvezdu u Ligu šampiona, bio bi to neverovatan uspeh, ali samo nek mi uđemo u Ligu šampiona - ne moram ja da budem legenda", poručio je jednom navijaču.

Jedan od navijača ga je upitao da li zna da je ista kvota bila na Lester da će osvojiti Premijer ligu kao i ona da će Crvena zvezda ove godine igrati finale Lige šampiona? U pitanju je kvota 5000.

"Nisam znao... Treba staviti neki dinar, velika je kvota", rekao je uz osmeh Božović.

Istakao je da je zadovoljan prelaznim rokom ove sezone, ali da je to "moglo i bolje" uz napomenu da je njegova želja bila da pre početka priprema ima sve novajlije. To se na kraju nije ostvarilo, a jednog od navijača Zvezde zanimalo je da li je istina da je Zvezda dovodila igrače tako što Zvezdan Terzić uzme telefon od Mičela Donalda i lista imenik?

"Istina je da su neki igrači dovedeni jer ih je Donald zvao. On je pomogao jer postoji ružna slika o Srbiji, a naročito o Zvezdi kao timu koji ne plaća igrače. Imali su skepsu prema Zvezdu, ali ih je on ubedio da dođu", odgovorio je Božović i dodao da je Donald kontantkirao Le Taleka i Fibela.

Jednog od navijača zanimalo je da li Miodrag Božović više voli svoju ženu ili sportskog direktora Blažu Raosavljevića sa kojim sarađuje u Zvezdi prethodnih godinu dana? 

"Više volim Blažu pošto sam razveden. Ako misliš na bivšu ženu, opet bih izabrao Blažu", kazao je Božović i dodao da će "poljubiti Blažu protiv Bugara" po želji ovog navijača.

Dodao je i da je jedan od trenera koji ne "lome table i vrata" po svlačionici na poluvremenu kada njegov tim gubi, već pokušava da ih smiri i opušteno razgovara sa njima, a sve ostale odgovore možete pogledati u video klipu ispod.

Božović
Izvor: YouTube/ZvezdaTV

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC