• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koji igrač je od Zvezdinog tima napravio orkestar?

Autor mondo.rs

Miodrag Božović otkrio ime najvažnijeg šrafa u crveno-beloj mašineriji.

Fudbaleri Crvene zvezde posle dugo vremena imaju priliku da izbore plasman u grupnu fazu nekog UEFA takmičenja. U zavisnosti od ishoda revanša sa Ludogorecom (2:2 u Razgradu), crveno-beli bi mogli da obezbede plasman u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, što bez obzira na učinak garantuje mesto u Ligi Evrope.

"Godinu dana smo se borili da igramo ovakvu utakmicu", istakao je Miodrag Božović na izuzetno posećenoj konferenciji za medije.

Trener srpskog šampiona otkrio je zatim i koji igrač je imao možda najveći uticaj prošle sezone da Zvezda ubedljivo osvoji Superligu Srbije.

"Mičel Donald. Imali smo dobre pojedince, ali nismo bili orkestar, dok se on nije pojavio", smatra Božović.

Izvor: MN PRESS

Iskusni strateg govorio je o holandskom vezisti u sklopu odgovora na pitanje da li bi ekipa uspela da dođe do situacije u kojoj se sada nalazi, ako u svojim redovima ne bi imala toliki broj stranaca (osam na koje redovno računa u rotaciji).

"I ostali su mnogo pomogli. Ibanjez je bio jedan od najboljih igrača, kao i Ugo Vijeira. Treba da radimo još i treba dovoditi strance koji prave kvalitet. Naše utakmice uglavnom nisu dosadne".

Deo novinarskog pitanja odnosio se na kritike koje crveno-beli dobijaju zbog velikog broja inostranih fudbalera u timu. Imao je Božović poruku i za takve.

"Kada se nešto napravi, neki mali uspeh, a ovo je za nas mali uspeh, odmah počinju da se javljaju oni koji su zavidni i počinje priča o Zvezdinoj deci. Žao mi je što nema toliko Zvezdine dece koliko bi trebalo, daj Bože da Zvezda može da igra samo sa igračima iz svoje škole i da pravi rezultate, ali to u svetu nije moguće. Ni veliki klubovi ne mogu tako, svi igraju sa većinom igrača koji nisu ponikli u njihovim školama".

Videćemo koliko su Fibel, Ibanjez, Le Talek, Donald, Kanga, Ruiz, Mouče i Vijeira svesni važnosti sutrašnje utakmice po Crvenu zvezdu, ali kako su odigrali u Razgradu, deluje da vrlo dobro znaju šta se od njih očekuje...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC