• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ponovo menja tim za Superligu

Autor mondo.rs

Miodrag Božović, kao i prethodna dva puta ove sezone, najavio promene u sastavu.

 Zvezda ponovo menja tim za Superligu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U nadi da će ove sezone igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenja (posle eliminacije od Ludogoreca preostala je Liga Evrope), Crvena zvezda je tokom leta povećala fond igrača da bi trener Miodrag Božović imao slobodu da kombinuje i odmara najvažnije karike svog tima.

Tako su različite postave igrale protiv Valete i Ludogoreca u odnosu na mečeve protiv Napretka i Metalca. Tako će biti i u subotu u Lučanima, protiv Mladosti (20.00, TV Arena Sport 1).

"Biće sigurno izmena u timu. Nekoga ćemo odmoriti, nekoga ćemo pustiti da igra", najavio je Božović novinarima, ali bez otkrivanja imena.

"Hvala Ibanjezu"

"Mogu samo da se zahvalim Ibanjezu. Došao je džabe, otišao je za 1,4 miliona. Otišao je zato što je on želeo, niko ga nije terao. Imao je klauzulu u ugovoru da može da ide ako su i on i klub zadovoljni ponudom", izjavio je Božović povodom odlaska sjajnog Argentinca u turski Trabzon.

Trener crveno-belih istakao je da ekipi mnogo treba pobeda, kako bi ublažila eliminaciju od Ludogoreca.

"Sigurno će biti teško, Mladost ima dve pobede iz prva dva kola, a mi moramo da se oporavimo od ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Moramo da pobedimo i pokažemo da ćemo i ove sezone biti šampioni Srbije. Mislim da imamo kvalitet za to. Uz svo poštovanje Lučanima, očekujem pobedu".

Božović se kratko osvrnuo i na rivala.

"Mladost ima dobrog trenera koji dugo radi u srpskom fudbalu. Imaju iskusne igrače, pre svih golmana Krznarića, Tumbasovića, Oditu, Radivojevića, Jovanovića... Ali, mi najviše zavisimo od sebe".

Crvena zvezda je u petak saznala ime rivala u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Žreb je prvaku Srbije dodelio Sasuolo, ali jasno je da će crveno-beli morati da prikažu mnogo više nego protiv Ludogoreca ako misle da se domognu grupne faze.

"Biće vremena da se ekipa još uigra, ali da će to biti idealno, ne verujem", iskren je Božović.

"Igračima je sigurno teško pala eliminacija, najviše zbog sjajnog ambijenta koji je bio kao za Ligu šampiona. Ostalo nije... Ova publika da se preseli na stadion Barselone bilo bi fenomenalno", dodao je trener Crvene zvezde.

Tokom konferencije za medije povodom utakmice u Lučanima, Božović je govorio i o isključenju Gelora Kange protiv Ludogoreca, o potencijalnom povratku Vukašina Jovanovića i Zvezdinoj deci u timu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC