• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Despotović: Sanjam Zvezdu i Astanu u istoj grupi!

Autor mondo.rs

Bivši napadač crveno-belih veruje da srpski i kazahstanski šampion mogu do Lige Evrope, a onda bi bio najsrećniji ako se nađu u istoj grupi.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Astana nisu uspeli da se domognu poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će priliku da se nađu u grupnoj fazi evro-takmičenja potražiti u plej-ofu za Ligu Evrope.

Bivši napadač crveno-belih, a od zime kazahstanskog šampiona, Đorđe Despotović, pribojavao se da bi klubovi mogli da se sastanu u ranoj eliminacionoj fazi, kao što je to bilo prošlog leta, kada je Zvezda igrala sa Kairatom, u koji je on baš tih dana prešao.

"Samo mi je bilo bitno da na žrebu izbegnemo Zvezdu. Baš bih se loše osećao da smo se sastali. Sada, kada je to nemoguće, priželjkujem da i jedni i drugi uđemo u Ligu Evrope i nađemo se u istoj grupi. To bi bilo nešto najbolje na svetu", poručio je Despotović za MONDO.

Crvena zvezda je u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrala protiv malteške Valete (2:1, 2:1) i bugarskog Ludogoreca (2:2, 2:4 posle produžetaka), dok će se u borbi za Ligu Evrope sastati sa italijanskim Sasuolom.

Što se tiče Astane, oni su srećno izbacili Žalgiris (0:0, 2:1), golom u poslednjim trenucima revanša, pa su nesrećno poraženi od Seltika (1:1, 1:2), a popravni će imati protiv BATE Borisova.

"Revanš utakmica sa Seltikom je bila neverovatna. Primili smo dva gola iz penala, oba u nadoknadama poluvremena. Bili su penali, ali su prethodno u obe akcije loptu uzeli iz čistih faulova, koje sudija nije svirao. Šta da se radi... Bitno je da smo pokazali da možemo da se nosimo sa velikim ekipama i mislim da Astana iz godine u godinu raste kao klub", rekao nam je Despotović i dodao da je atmosfera na Seltik parku bila fantastična.

"Teško je opisati osećaj kada igrate pred 60.000 ljudi. Još kad zapevaju... Evo opet sam se naježio".

Pošto nisu igrali istog dana, Despotović je imao priliku da isprati revanš meč Crvene zvezde i Ludogoreca.

"I na 'Marakani' je bila fantastična atmosfera. Šteta što Zvezda nije prošla, malo je nedostajalo. Verujem da ova ekipa može da izbaci Sasuolo, pa onda, ponavljam, da se sastanemo u grupnoj fazi",
priželjkuje 24-godišnji napadač.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC