• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižonova poruka navijačima: UVEK uz Zvezdu

Autor mondo.rs

"Zvezda se voli i kada nije sve sjajno. Zvezda se gleda jer se voli, a ne zato što igra protiv ovog ili onog. Pa hajde da pokušamo. Da Marakana bude stalno puna", poručio je bivši igrač crveno-belih

 Pižonova poruka navijačima: UVEK uz Zvezdu Izvor: MN PRESS

"Najvatreniji" i najverniji navijači Crvene zvezde - Delije
Izvor: MN PRESS

Četvrta Zvezdina "zvezda" Vladimir Petrović, izjavio je da svi oni koji navijaju za crveno-bele ne bi trebalo da budu razočarani posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već da podrže ekipu u pohodu na odbranu titule i plasman u Ligu Evropa.

"Stvari nisu tako loše kao što ih neki predstavljaju. Nemojte biti razočarani, dođite na stadion. Ovaj tim je tek napravljen i imao je zaista malo vremena da se uigra. Verujem da će biti mnogo pozitivnije. Zbog toga treba pružiti podršku ekipi i treneru", rekao je Vladimir Petrović Pižon agenciji Beta.

Zvezda je poražena od bugarskog Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sezonu će nastaviti u baražu za Ligu Evropa, gde će joj protivnik biti italijanski Sasuolo.

Popularni Pižon je pozvao navijače da dođu u što većem broju, ne samo na duel sa Italijanima, već i na utakmice koje Zvezda igra u Superligi.

Petrović je rekao da besplatnih ulaznica ne bi trebalo da ima, već da se klub finansira prodajom karata.

"Hajde da punimo stadion na svakom meču i da nema besplatnih ulaznica. Da donesemo Zvezdi 200-300 hiljada evra svaki meč, pa da očekujemo stabilan i jak klub".

On smatra da navijači treba da podržavaju Zvezdu i kada igra dobro , ali i kada joj ide loše.

"Zvezda se voli i kada nije sve sjajno. Zvezda se gleda jer se voli, a ne zato što igra protiv ovog ili onog. Pa hajde da pokušamo. Da Marakana bude stalno puna. Uostalom, ova generacija igra lep i otvoren fudbal. E, ako bi taj eksperiment uspeo, vreme pred nama bi donelo priliku svim zvezdašima da uživaju", rekao je Petrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC