• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija okovana snijegom, ništa od fudbala

Hladno vrijeme i snijeg do daljnjeg odložili subotnje mečeve u Seriji A.

 Italija okovana snijegom, ništa od fudbala Izvor: MONDO

U subotu uveče neće biti prvoligaškog fudbala u Italiji, jer su oba meča zakazana za 19. decembar odložena zbog loših uslova za igru, snijega, mraza i straha da bi takvo vrijeme moglo da naškodi i igračima i navijačima.

Prvo je za nedelju u 13 časova pomjeren meč Bolonja - Atalanta, koji je prvobitno trebalo da bude odigran u subotu od 18 časova, a onda na neodređeno vrijeme i derbi kola između Fiorentine i Milana.

Taj duel na Artemio Frankiju u Firenci bio je zakazan za subotu od 20.30. Novi termin će biti objavljen naknadno.

U međuvremenu, na neodređeno, pomjeren je i jedan od duela zakazanih za nedelju i to onaj u Udinama, između Udinezea i Kaljarija.

Kada su čuli za mogućnost da će zbog snijega i leda meč između Fiorentine i Milana biti odložen, navijači Fiorentine su u subotu pohrlili na stadion da pomognu u čišćenju, ali njihovi napori nisu ubijedili lokalne vlasti da su se stekli svi uslovi da meč bezbjedno bude odigran.

Postojala je i mogućnost da utakmica bude odigrana pred praznim tribinama, jer je Firenca okovana ledom, ali se od toga odustalo.

Upravo su zbog toga čelnici Udinezea objavili da neće dozvoliti svojim navijačima da dođu na Friuli, zbog straha da bi na ledenim tribinama moglo da bude mnogo povreda, ali su kasnije odlučili da zatraže odlaganje utakmice sa Kaljarijem.

Lega Kalčo objavila je da meč između Udinezea i Kaljarija sigurno neće biti odigran 2009. godine, jer je temperatura u Udinama minus devet stepeni Celzijusovih i prema vremenskoj prognozi neće biti toplije uskoro u tom dijelu Italije.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC