• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Ristić može da bude i bolji od Ibanjeza

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde ima poverenje u bivšeg vezistu, kojem je namenio poziciju levog beka.

 Božović: Ristić može da bude i bolji od Ibanjeza Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ubrzo po dolasku Miodraga Božovića u Crvenu zvezdu, Mihailo Ristić je prekomandovan sa pozicije centralnog ili krilnog igrača sredine terena na levog beka. Mladi fudbaler se u početku protivio, ali je potom prihvatio odluku trenera.

Sada, kada je Luis Ibanjez otišao u Trabzon, pred Ristićem je prilika da se nametne za mesto u startnoj postavi.

"Očekujem da Mihailo Ristić bude dostojna zamena Ibanjezu, a može da bude i bolji. Pokazao je da može da bude osveženje za ekipu", rekao je Božović novinarima u Medija centru stadiona Rajko Mitić, gde će u sredu od 20.30 gostovati ekipa Voždovca.

Trener crveno-belih je u najavi te utakmice potvrdio da nije zadovoljan igrom svojih defanzivaca.

"Odbrana će se ustaliti kada ne bude rotacija u timu", najavio je Božović.

Što se tiče predstojeće utakmice, biće to derbi četvrtog kola Superlige. Zvezda je vodeća na tabeli sa sedam bodova, dok Voždovac ima jedan manje (imali bi i "zmajevi" sedam, da nisu napravili administrativni propust protiv Spartaka, kada im je oduzet bod).

"Očekujem da osvojimo tri boda i da učvrstimo prvo mesto na tabeli. Biće teško, Voždovac je napravio solidnu ekipu, koja je dobro startovala. Tražiće iznenađenje na našem stadionu, ali želimo da nastavimo seriju koju smo započeli".

Govoreći o ekipi Vodžovca, Božović je istakao napadača Dejana Dražića kao jednog od najboljih u ligi, a Bratislava Živkovića kao trenera koji dobro vodi iskusnu ekipu.

Trener crveno-belih je najavio da će izvesti najjači sastav, ali da na terenu neće biti Gelora Kange, jer želi da uigra tim za prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Sasuola u Italiji, a Gabonac nema pravo nastupa u tom meču zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca.

Novinare je interesovao i Božovićev komentar na činjenicu da njegov tim posle tri kola već ima šest bodova više u odnosu na "večitog rivala", Partizan.

"Ne pridajemo tome važnost, jer je još rano. Videli ste prošle sezone, sistem takmičenja je takav da možete da dođete u situaciju da budete prvi, ali da na kraju ne budete prvi", podsetio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC