• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grom udario fudbalera Orašja!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Adin Alihodžić, fudbaler iz Orašja kojeg je tokom treninga pogodio grom, životno je ugrožen, potvrdili su iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Tuzla, gdje je mladić dovezen nedugo nakon nesreće sa još nekoliko kolega.

"Pacijent je dovezen u besvjesnom stanju, koje se nije mijenjalo. Nalazi se na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju i priključen je na aparate za vještačku ventilaciju. Životno je ugrožen", kazali su u UKC-u Tuzla.

Iz službenih klupskih izvora saznajemo da je osim devetnaestogodišnjeg Alihodžića povrijeđeno još devet fudbalera.

"Nesreća se desila u večernjim satima. Iako ništa nije nagovještavalo nevrijeme, vrijeme je bilo bez kiše i grmljavine, dok su mladići trenirali tokom večernjeg treninga, udario je grom i njih 10 je povrijeđeno. Praktično, bio je to, kao što se kaže, grom iz vedra neba.Jedan momak, koji je teško povrijeđen, zbrinut je u bolnici u Tuzli, a trojica u Orašju, dok su ostalima konstatiovane lakše tjelesne povrede i pušteni su kući", kazale su osobe bliske upravi kluba, dodajući da se Alihodžić, inače porijeklom iz Vozuće kod Banovića, odlično uklopio u ekipu, te da je riječ o divnom i pristojnom momku.

Orašje se takmiči u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a njihov naredni duel protiv Bratstva će najvjerovatnije biti otkazan zbog ove nesreće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC