• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Nadam se golovima, samo ne u našoj mreži

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde o predstojećem gostovanju u Nišu.

 Radnički Niš Crvena zvezda najava Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće u nedelju od 19 časova u Nišu, protiv Radničkog, da naprave lepu uvertiru pred važnu utakmicu sa Sasuolom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Miodrag Božović upozorio je da njegov tim čeka teško gostovanje, ali je rekao i da očekuje treću uzastopnu pobedu u Superligi.

"Radnički je tradicionalno nezgodan protivnik za nas, retko se dešava da Zvezda pobedi na Čairu. Prošle godine smo uspeli, a nadam se da ćemo i ove i da ćemo nastaviti seriju bez poraza i napraviti lepu uvertiru pred utakmicu sa Sasuolom", izjavio je Božović u najavi utakmice 5. kola Superlige i dodao:

O "utakmicama sezone"

"Ne bih rekao da je protiv Sasuola utakmica sezone, kao što nije bila protiv Ludogoreca. Sve je to sport i neko mora da pobedi, a neko da izgubi. Nisam primetio da se Zvezda ugasila posle nekih prethodnih neuspeha prošlih godina", rekao je Božović na konstataciju novinara da je dvomeč protiv italijanskog tima najvažniji za crveno-bele ove sezone.

"Radnički ima dobru ekipu i neće nam biti lako, mislim da i teren nije u dobrom stanju... Nadam se ispunjenim tribinama, dobroj atmosferi i utakmici sa mnogo golova, samo ne u našoj mreži".

Zvezdin trener se osvrnuo i na izjave iz protivničkog tabora, u kojima se kao šansa Radničkog navodi slaba igra odbrane crveno-belih.

"Od kada sam trener Crvene zvezde nije se desilo da je neko rekao da će Zvezda da ih pobedi. Stalno prete... Videćemo sutra kakvu će im šansu pružiti naša odbrana".

Božović je najavio da će ponovo kombinovati sastav i da neće igrati tim koji će narednog četvrtka istrčati na teren u Italiji.

O dolascima i odlascima

Novinare je interesovalo da li će se Crvena zvezda do kraja prelaznog roka dodatno pojačavati, posebno na mestu štopera, koje je okarakterisano kao "najbolnije". "Nama su sve pozicije bolne, ali bilo bi kontraproduktivno sada dovoditi igrače. Teško da ćemo još nekoga dovesti. Što se tiče odlazaka, biće ih. Neki će na pozajmice, a neki će raskinuti ugovore", najavio je Božović.

Dotakao se i Damijena Le Taleka, koji je u sredu protiv Voždovca igrao na novoj poziciji, kao štoper, a pomenuo je i Gelora Kangu, vezistu koji neće moći da igra protiv Sasula zbog crvenog kartona iz revanša sa Ludogorecom i koji je propustio prethodne dve utakmice u domaćem prvenstvu.

"Le Talek zadovoljio kao štoper i sigurno ćemo ga upotrebljavati još na toj poziciji po potrebi, u zavisnosti od protivnika... Kanga, kad već nije pomogao u Evropi, nadam se da će u domaćem prvenstvu".

Jedan od najopasnijih igrača Radničkog po gol Beograđana biće bivši član Crvene zvezde, iskusni Saša Stojanović.

"Radi se o dobrom igraču, koji je u Radničkom jedan od najboljih. Normalno je da će kao i svi bivši Zvezdini igrači imati veliki motiv, ali nadam se da se neće proslaviti", priželjkuje Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC