• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Ja sam zadovoljan

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde o pobedi protiv Radnika i revanšu sa Sasuolom.

 Božović: Ja sam zadovoljan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Radnik iz Surdulice u šestom kolu Superlige (5:0) i vezali petu pobedu u domaćem prvenstvu, međutim, ova utakmica odigrana je u senci debakla u Italiji, gde je Sasuolo slavio 3:0 u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crveno-belih, Miodrag Božović, odlučio je da u nedelju dobrano promeša tim, pa su se od početka utakmice na terenu našla samo trojica startera iz Ređo Emilije - Damir Kahriman, Damijen Le Talek i Aleksandar Katai.

Videlo se na početku utakmice da je postava neuigrana, što je Božović i istakao pred novinarima.

"Vreme je bilo strašno teško za igru, nismo se baš najbolje kretali u prvom poluvremenu, dok je u drugom je bilo bolje. Večeras je bilo najvažnije da pobedimo posle teškog poraza od Sasuola i ja sam zadovoljan", izjavio je Zvezdin trener pred kamerom TV Arena Sport.

Božović o Kangi

Gelor Kanga zbog crvenog kartona u poluvremenu utakmice sa Ludogorecom ne može da pomogne Zvezdi protiv Sasuola, a u duelu sa Radnikom još jednom se videlo da je reč o veoma kvalitetnom vezisti. "Ne želim da ga branim jer je napravio glupost. Svedoci smo raznih utakmica gde se igrači gurkaju međusobno pa sudije ne daju kartone. Šteta što nije igrao, mislim da bismo prošli Ludogorec, ali je to odavno istorija", osvrnuo se Božović na detalj iz poluvremena revanša sa Ludogorecom.

Gotovo isto je ponovio i na konferenciji za medije.

"Teško smo ušli u utakmicu prvih pola sata, možda zbog velike sparine i lošeg rezultata u Italiji. Najvažnije je bilo da pobedimo, povratimo atmosferu u ekipi i pokušamo u četvrtak da makar pobedimo Sasuolo", rekao je Božović, a prenela Beta.

Što se tiče predstojećeg revanša sa Sasuolom, u kojem Zvezda juri 0:3, strateg srpskog šampiona rekao je da se nada pobedi.

"Čuda se dešavaju. Moramo da probamo da napravimo dobar rezultat. Za početak da probamo da pobedimo, a posle ćemo videti da li će to biti dovoljno".

Trener Radnika, Nikola Stanković, iz svog ugla je izneo viđenje utakmice na stadionu Rajko Mitić.

"Zvezda nam je svesno prepustila igru kada je videla da ne može da dođe do svojih šansi i onda smo neiskusno primili golove u prvom poluvremenu iz svojih grešaka. Moramo što pre da se podignemo posle ovog poraza, kako bismo ostali u trci za sredinu tabele", poručio je Stanković, koji posle odlaska Gorana Lazarevića ima ulogu vršioca dužnosti trenera Radnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC