• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlandić: Golovi koji mnogo znače

Autor mondo.rs

Korpulentni napadač zadovoljan zbog dva pogotka Radniku, ali i povratka u startnu postavu Crvene zvezde.

 Petar Orlandić o duelu sa Radnikom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Petar Orlandić je prošlu sezonu završio sa tri gola u poslednje tri utakmice, zatim je bio najbolji strelac Crvene zvezde u pripremnom periodu, ali ga je povreda omela da od početka sezone bude konkurentan za mesto u timu.

Pošto se oporavio, Miodrag Božović mu je ukazao šansu protiv Radnika iz Surdulice u utakmici šestog kola Superlige, a on je "odgovorio" sa dva gola u pobedi 5:0.

"Mnogo mi znače dva pogotka posle duže pauze, kao i to što sam se vratio u startnu postavu. Drago mi je što sam opravdao šefova očekivanja ovim golovima, ali ipak je kolektiv na prvom mestu i ovo je timski uspeh. Pet golova, kao i to što je naša mreža ponovo ostala netaknuta pravi su podstrek za nove pobede", izjavio je Orlandić za klupski sajt.


Iako nije bio sa saigračima u Italiji, gde su izgubili od Sasuola 0:3 u prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, crnogorski napadač kaže da je mogao da oseti pritisak uoči povratka ekipe u Beograd.

"Nisam bio u Italiji, ali osetio sam koliko je potrebna pobeda protiv Radnika. Posle poraza najbitnije je da se zabeleži dobar rezultat. Mi smo to uspeli i sada mirne glave čekamo revanš sa Sasuolom. Delije su i danas navijale, a još veću podršku očekujem u četvrtak. Oni su uvek tu, i kada je dobro i kada nam malo lošije ide", zaključio je napadač crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC