• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hurtić: Fudbalerima Sarajeva treba psiholog

Autor mondo.ba

Šef struke Sarajeva Almir Hurtić poslije poraza od Metalegea na Koševu (1:2) izjavio da će razgovorati sa čelnicima kluba o daljoj budućnosti i dodao da ne sumnja u bojkot bordo fudbalera.

 Almir Hurtić: Fudbalerima Sarajeva treba psiholog Izvor: Samir Cacan/MONDO

Metalege je osvojio cijeli plijen na "Koševu" u posljednjoj utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine čime je dodatno uzdrmana stolica trenera Almira Hurtića, čiju ostavku su tražili navijači bordo tima.

"Razgovaraću s rukovodstvom i staviti svoj mandat na raspolaganje. Ja sam moralan čovjek i osjećam odgovornost. Ne mislim da me neko bojkotuje. Zaista ne vidim zašto bi me neko bojkotovao. Igračima zamjeram dosta, ali prvo moramo analizirati. Zamjeram prije svega nedostatak samopouzdanja. Izgleda da neki igrači imaju problema s pritiskom. Dok god sam trener Sarajeva, vjerovaću igračima. Ne sumnjam na bojkot. Mislim da toga nema i mislim da je stvar u fudbalskim stvarima", izjavio je Hurtić nakon utakmice, a prenijeli sarajevski mediji.

Kišobrani letjeli prema Hurtiću

Nezadovoljni navijači Sarajeva gađali su Hurtića raznim predmetima (između ostalih i kišobranom) prilikom njegovog izlaska sa terena poslije poraza od Metalegea.

Prema njegovom mišljenju, pojedini fudbaleri imaju neke psihološke barijere.

"Možda je dobra stvar da sada angažujemo psihologa. Nakon ove utakmice vidim da je to jedan veliki problem, taj psihološki momenat", naglasio je trener bordo tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC